Kendte22. februar 2019

Khloé Kardashians forbandelse

Khloé Kardashians kærlighedsliv er langt fra en dans på roser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega364388_016_0.jpg
 Foto: MEGA

Khloé Kardashian har forgæves ledt efter kærligheden i de mere end ti år, som "Keeping up with the Kardashians" har kørt på amerikansk TV.

Men ligesom man tror, at hun endelig har fundet lykken, rammes hun af endnu et svigt fra de mænd, som hun har kastet sin kærlighed på. Det er som om, at Khloé Kardashian er forfulgt af en kærlighedsforbandelse.

Tidligere på ugen brast Khloés verden sammen, da det kom frem, at kæresten Tristan Thompson havde været hende utro med Jordyn Woods.

Men det var langt fra første gang, at Khloé måtte se sig forrådt af den mand, som hun troede var den eneste ene. Manden der er far til hendes eneste barn, datteren True, som ikke en gang er fyldt et år endnu.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-12-27_kl._09.48.15.png
 Foto: Instagram/Khloé Kardashian

Khloé og Tristan mens de stadig var lykkelige. (Foto: Privat)

Allerede inden datteren kom til verden, var Tristan nemlig ude og more sig med andre kvinder end Khloé. Tillidsbrud der endda blev fanget på video og spredt med lynets hast i alverdens nyhedsmedier, mens Khloé bare kunne sidde derhjemme og vente på, at datteren kom til verden.

Men selvom Khloé på det tidspunkt valgte at blive sammen med Tristan for at skabe den familie, som hun altid havde drømt om, så stoppede han ikke sine eskapader.

Nu er forholdet mellem Khloé Kardashian og Tristan Thompson så endegyldigt forbi, og Khloé kan kigge tilbage på et forhold, der har budt på ligeså mange opture som nedture.

Den lange skilsmisse fra Lamar

Det er langt fra første gang, at Khloé Kardashian må se sit kærlighedsliv spredt udover alverdens nyhedsmedier.

Tilbage i 2009 mødte hun nemlig basket stjernen Lamar Odom, og efter bare en måneds forhold valgte de at blive gift. Forholdet kunne de amerikanske TV-seere følge i programmet "Khloé og Lamar".

Bare fire år senere var forholdet dog slut igen. Khloé annoncerede, at hun skulle skilles: Årsagen var, at Lamar havde været hende utro med adskillige kvinder.

Skilsmissen lod dog vente på sig, og imens advokater og myndigheder arbejdede på at få skilsmissen gjort endelig, tiggede og bad Lamar om, at Khloé skulle tage ham tilbage.

https://imgix.seoghoer.dk/megar94276_1.jpg
 Foto: MEGA

Khloé Kardashian og Lamar Odom da alt stadig var fryd og gammen. (Foto: MEGA)

I efteråret 2015 var skilsmissen næsten på plads. Det var to år efter, at Khloé havde meddelt, at hun skulle skilles fra Lamar. Men så skete der noget, der mest af alt kan betegnes som en tragedie.

Lamar Odom tog på en fem dages druktur i Nevada, hvor han endte med at tage en overdosis på et bordel udenfor Las Vegas.

[node:aller-related-content:1-no-image]

Basketstjernen var klinisk død, men blev i sidste ende genoplivet af lægerne. Hans overdosis satte en stopper for skilsmissen, for hvis parret ikke blev skilt, kunne Khloé tage beslutninger på vegne af Lamar, mens han prøvede at komme til hægterne igen.

Dermed skulle vi helt frem til oktober 2016, inden skilsmissen var endelig, og Khloé kunne vinke farvel til Lamar Odom, der havde budt hende den ene nedtur efter den anden.

På det tidspunkt var hun allerede begyndt at date Tristan Thompson.

- Hun ødelagde min karriere

Man kan roligt sige, at Khloé Kardashian har en type, når hun vælger mænd.

Tilbage i 2009 datede hun nemlig basketstjernen Rashad Mccants, men selvom de ikke datede længe, så kom han alligevel tilbage med en sviner til realitystjernen.

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_835417r_0.jpg
 Foto: MEGA

Khloé Kardashian og Rashad Mccants på den røde løber. (Foto: MEGA)

Rashad Mccants fortalte nemlig i 2017, at hvis han ikke havde datet Khloé, var hans karriere i NBA ikke røget ud med badevandet.

Av! siger vi bare.

Imellem forholdet med Lamar Odom og Tristan Thompson nåede Khloé at date rapperen French Montana.

De to datede i mindre end et år, men i modsætning til Khloés forhold til de mange basketstjerner, så endte forholdet til French Montana i god ro og orden.

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_3870900i.jpg
 Foto: MEGA

Khloé sammen med French Montana og en veninde. (Foto: MEGA)

Khloé har tidligere datet den tidligere NBA-spiller Rick Fox, baseballspilleren Matt Kemp og Derrick Ward.

Nu håber vi bare, at Khloé får styr på situationen, og den 34-årige realitystjerne får brudt kærlighedsforbandelsen.

Sponsoreret indhold