Kendte26. februar 2019

Efter utroskab: Khloé Kardashian takker for støtten

Realitystjernen indrømmer, at humøret ikke er det højeste for tiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_9777932m.jpg
 Foto: MEGA

Den seneste uges tid har ikke været nem for Khloé Kardashian.

I sidste uge kom det frem, at hendes kæreste og faderen til hendes barn, den 27-årige basketball-spiller Tristan Thompson, havde været hende utro, og det blev enden på deres stormombruste forhold.

For det gjorde ondt værre, at Tristan havde trådt ved siden af med hendes halvsøster Kylie Jenners bedste veninde Jordyn Woods.

Siden da har har den 34-årige realitystjernen postet kryptiske citater på Instagram, men nu tager hun bladet fra munden på sin Twitter-profil.

Artiklen fortsætter under tweetet.

I en kort besked takker hun sine 26,4 mio. Twitter-følgere for at være der for hende.

- Hej, mine kære. Jeg vil lade jeg vide, at jeg sætter pris på jer. Jeg har læst jeres venlige ord, og de er en velsignelse for mig. Jeg elsker jer! Tak, tak! Jeg vender tilbage, når jeg er i humør til at snakke med jer alle. Indtil da skal I huske at være søde mod hinanden, skriver Khloé på sin Twitter.

21-årige Jordyn Woods, som før det meget omtalte sidespring var bedste veninder med Khloés halvsøster Kylie Jenner, kom i går med sin side af historien. Det skrev det amerikanske medie TMZ.

Ifølge en kilde tæt på Jordyn, skulle hun have undskyldt over for sin tidligere BFF Kylie Jenner og sagt, at hun var fuld. Alkoholen var altså skyld i det forbudte forhold.

Det amerikanske medie skrev, at den unge model var så beruset, at hun havde "blackout". Ifølge en kilde tæt på Jordyn Woods kunne hun slet ikke huske, at hun havde været sammen med Tristan.

Sponsoreret indhold