Kendte 28. februar 2021

Helt vildt: Kelly Clarkson har skrevet 60 sange efter skilsmisse

Chok-bruddet har ikke kun budt på hjertesorg for den 38-årige sangerinde. Man kan næsten fristet til at tro, den har bragt hende mere inspiration, end hun har oplevet før
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom som en overraskelse for de fleste fans, da den 38-årige ”Because of You”-sangerinde Kelly Clarkson og hendes 44-årige mand Brandon Blackstock annoncerede, de skulle skilles efter syv år.

Siden skilsmissen har sangerinden flere gange åbnet op om, hvor svært det har været for hende at finde sig til rette i sin nye tilværelse som singlemor, og hun har ofte talt om skilsmissen i sit eget talkshow efterfølgende.

- Jeg vil nok ikke snakke så meget mere om det, men I vil helt sikkert høre mere om det i min musik, for det var jo sådan, jeg blev en sangskriver, sagde hun blandt andet tilbage i september.

Og lige præcis den påstand kan det roligt siges, kommer til at passe.

I et nyt interview med Entertainment Tonight fortæller Clarkson nemlig, at hun har skrevet intet mindre end 60 sange siden skilsmissen.

- Det er hel absurd mængde, hvor jeg bare får det hele ud. Men det føler jeg er en velsignelse i sig selv. Hver gang du går gennem noget svært i dit liv, så er det virkelig helt fantastisk at have sådan en form for sted, hvor du kan komme ud med alt, uanset om folk kommer til at høre det eller ej, siger hun.

Ifølge sangerinden så arbejder hun lige på et kommende album – og muligvis bliver en eller flere af de 60 nye sange en del af det.

- Det er virkelig godt, og det er enormt ærligt. Men der er bare en hel masse spørgsmål, som jeg skal have svar på, inden det kan udkomme, lyder det fra hende.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret har kendt hinanden siden 2006, men de faldt først rigtigt for hinanden i 2012. Foto: MEGA

Ærligheden er heller ikke helt ukendt for Clarkson. Flere af hendes sange omhandler ting og episoder, hun tidligere har været igennem – selvom flere ting har været svære for hende at fortælle gennem musikken.

- Det er en virkelig svær beslutning at tage, at lade offentligheden høre dem, for de er så personlige. Men på den anden side, så har jeg det også sådan; ”Mand, hvor mange mennesker er ikke lige kommet til mig og sagt; jeg ville ikke selv have talt om det her”, fortæller hun og fortsætter:

- Musik har en form for helende effekt, selv for mig. Jeg lytter også til andre artister, og her kan musikken også hele.

Kelly Clarkson og Brandon Blackstock mødte hinanden tilbage i 2006, men det var først seks år senere, at de to faldt romantisk for hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret fotograferet i 2019 sammen med deres to fælles børn samt Brandons to fra et tidligere forhold. Foto: MEGA

De to blev forlovet i 2012, og året efter sagde de to deres ”ja” til hinanden. Sammen har de datteren River Rose på seks år og sønnen Remington Alexander på fire. Brandon selv har desuden to andre børn fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold