Kendte 17. september 2020

Kelly Clarkson om skilsmisse: - Det er svært

I juni måned kunne sangerinden annoncere, at hun og manden gennem syv år nu skulle skilles
Foto: MEGA

Ikke nok med at vi alle over hele verden har skulle ændre vores måde at leve på gennem de sidste mange måneder, så har den 38-årige sangerinde Kelly Clarkson også skulle vænne sig til et liv som singlemor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i juni måned kom det nemlig frem, at hun og manden gennem syv år, Brandon Blackstock, skulle skilles.

Ifølge skilsmisse-papirerne, som blandt andet E!News fik fingrene i, fremgik det, at parret sagde farvel til hinanden grundet uforsonlige forskelle.

Men nu tager ”Because of You”-sangerinden selv bladet fra munden.

- Du kan spørge hvem som helst, der har prøvet at gå gennem en skilsmisse, jeg tror ikke, der er nogen, der forventer det, fortæller Kelly Clarkson i et nyt interview med Hoda Kotb i ”Today”-showet.

- Du starter med at se dig selv blive gammel med den her person, og så tager livet pludselig en drejning. Det er så svært for alle, og du kender mig, jeg er meget åben. Jeg prøver at være åben og dele… Det er bare så svær en ting at navigere i.

Men trods hendes åbenhed har hun alligevel endnu ikke lyst til at gå mere i dybden med, hvad der egentligt forårsagede, at hun og Brandon Blackstock, 43, endte med at gå fra hinanden.

- Vi går alle igennem ting. Men igen, vi har i alt fire børn sammen. Der er mange hjerter involveret i det her, og du er bare nødt til at være enormt forsigtig… Vi er i offentlighedens søgelys, så det gør det også svært at prøve at være ærlig, men samtidig passe på privatlivet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Kelly Clarkson med nu eksmanden Brandon Blackstock og deres to fælles børn samt Brandons to børn fra et tidligere forhold. Foto: MEGA

Ifølge en kilde tæt på parret var det særligt karantænetiden, der satte skub i tingene.

- De ramte hinanden på så mange punkter, og det at de var i karantæne sammen, gjorde bare problemerne endnu større. Alle troede, at Kelly og Brandon havde det perfekte ægteskab, men det havde de bestemt ikke… Da hun tog til Hollywood, dér ændrede tingene sig, lyder det fra kilden.

Kelly og Brandon har sammen børnene River på seks og Remington på fire. Brandon har desuden Savannah på 18 og Seth på 13 fra et tidligere forhold.

Trods nogle svære måneder har sangerinden haft tid til at færdiggøre ny musik.

- Hele pladen er faktisk hver og en følelse, som du gennemgår gennem et forhold – fra start til slut, og hentyder til, at musikken godt kunne handle om hendes foregående skilsmisse.

- Det har været meget terapeutisk for mig. Det er meget ærligt, slutter hun.

Sponsoreret indhold