Kandis-Johnnys selvmordssorg

Livet på landevejen er fortsat for 53-årige Johnny Hansen, men såret efter konens selvmord heler aldrig, fortæller han.

Livet på landevejen er fortsat for 53-årige Johnny Hansen, men såret efter konens selvmord heler aldrig, fortæller han.

(Foto: Dan Mariegaard)

Da livet i 2008 blev for meget for Helle Bekhøj, blev livet aldrig det samme igen for hendes mand, Kandis-forsangeren Johnny Hansen, og deres fælles familie.

Det fortæller dansktoplegenden ganske åbent i et nyt interview i Berlingske.

– Det vil følge ikke bare mine piger og mig, men hele familien resten af vores liv. Selv her ti år efter forstår jeg ikke, at et menneske kan synes, at det er den eneste udvej. Der er så meget hjælp at hente i vores land, der er så mange gode mennesker, som kan en masse ting – så at nogen vælger den vej, det lærer jeg aldrig at forstå, siger Kandis-Johnny, der gudskelov har fundet lyspunkter i tilværelsen, siden chokket ramte ham og parrets to døtre, der dengang i julen 2008 var 12 og 16 år.

– Det har fået os til at rykke tættere sammen i familien. Jeg har altid været meget væk hjemmefra, så jeg har været heldig, at min familie har været der og hjulpet, fortæller musikeren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Familien har samlet sig om Johnny og døtrene Caroline og Cecilie, efter at pigernes mor Helle Bekhøj blev taget fra dem så pludseligt.

Familien har samlet sig om Johnny og døtrene Caroline og Cecilie, efter at pigernes mor Helle Bekhøj blev taget fra dem så pludseligt. (Foto: Aller Media)

Såret heler aldrig

Helle var forsvundet to uger før jul og blev fundet af sin svoger i familiens sommerhus, hvor hun havde taget sit liv.

– Det er et sår, som aldrig heler, fortæller den 53-årige Johnny Hansen, der nåede at være gift med Helle i 13 år.

Siden tragedien ramte, er livet heldigvis også fortsat i Hurup. Johnny præsenterede et år efter Helles død sin nye kæreste, Gitte, som siden er blevet sangerens kone og mor til det nyeste skud på Hansen-stammen, Nicklas, der nu er seks år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Efter tragedien er livet fortsat sammen med fru Gitte, der sidste måned også var med til Dansktop Prisen, hvor Kandis tog prisen for årets album. (Foto: Gregers Overvad)

Bandet, Kandis, lever også videre i bedste velgående og har booket grundigt op i kalenderen resten af året.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close