Nyheder12. december 2008

Kandis-tragedien: Helle var ofte ensom

Livet som showbiz-enke kan være ubarmhjertig
Johnny turnerede Danmark rundt og efterlod Helle derhjemme med de to døtre
Johnny turnerede Danmark rundt og efterlod Helle derhjemme med de to døtre
 Foto: All Over

Selv om Johnny Hansen elskede sin kernefamilie, var det ikke altid muligt for ham at leve op til rollen som den tilstedeværende familiefar.

Succesen som forsanger i Kandis betød, at Johnny var på landevejen mindst 7 af årets 12 måneder, hvilket gjorde, at Helle var meget alene i hjemmet i Hurup.

Johnnys fravær gjorde selvfølgelig også, at familien ønskede, at alt skulle være hyggeligt og idyllisk, når farmand så endelig var hjemme - og de store forventninger kan godt være meget svære for alle parter at leve op til.

- Jeg optræder mere end 200 gange om året. Til hverdag er det Helle, som får det hele til at glide derhjemme. Nogle gange er jeg så meget væk, at jeg er gæst i mit eget hus. Det er ikke fedt, udtalte Johnny Hansen for 2 år siden til B.T.

Jantelovs-Danmark

Det at leve i et lille lukket samfund som Hurup, hvor alle kender alle - kan både være en fordel og en ulempe i sådanne situationer.

At falde udenfor og blotte, at alt måske ikke er så nemt og perfekt, som man ville ønske, at det var, kan være næsten ubærligt i jantelovs-Danmark.

Så de bekymringer og sorger, Helle har gået med, har hun højst sandsynligt følt, at hun blev nødt til at holde for sig selv, og det har i perioder været ekstremt ensomt, når ikke engang Johnny kunne være der og dele det med hende.

Skulle have sagt fra

- Det kan ikke nytte at klage, for så skulle jeg have sagt fra i tide, udtalte Helle for et par år siden i bogen "Kandis: En dør til fantasien".

Og det lykkedes desværre aldrig Helle at sige fra, før det blev for meget og for sent.

Helle holdt det hele for sig selv , og hun var også alene, da hun valgte den sværeste udvej af alle - at tage sit eget liv.Sponsoreret indhold