Kendte3. marts 2019

Kandis-Johnnys nye look: Håret er flyttet

Dansktoplegenden Kandis har været i Tyrkiet for at få en hårtransplantation.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kandis-johnny_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er benhårdt arbejde at være forsanger i landets mest populære dansktopband, og på tur rundt på de danske landeveje er der efterhånden røget nogle hårstrå fra Johnny Hansens hoved.

Derfor har Kandis-sangeren for en måned siden været en tur i Tyrkiet for at få flyttet 4400 hår fra nakken og op på issen, så det tynde hår ikke skæmmede den karakteristiske frisure.

– Jeg blev mere og mere tynd i toppen, så jeg stod med en beslutning, om jeg skulle få lavet en maskinklip, eller om jeg skulle få lavet en transplantation. Så jeg snakkede med min frisør om det, og han sagde, at jeg skulle tage at få det lavet, fortæller Johnny Hansen om operationen, der tog flere timer, men var en god – og lidt smertefuld – oplevelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny2.jpg
 (Foto: Privat)

Håret er ikke, som det plejer, og man kan stadig ane, hvor de nye hårsække er sat ind på hovedet af Johnny Hansen. (Foto: Privat)

kandis Anonym ved køledisken

Men selv om der er kommet flere hår, er de stadig helt korte, så pludselig er et af Danmarks berømte ansigter næsten ikke til at kende.

– Jeg stod nede ved køledisken i mit lokale supermarked, hvor jeg mødte en, jeg kender godt. Da jeg talte til ham, måtte han bruge lidt tid, før han forstod, at det var mig, fortæller sangeren, der gerne fortæller, hvad baggrunden er for det nye look er.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny3_1.jpg
 (Foto: Niels S. Andersen)

Den tynde top er arvet fra farmand Bjørn Hansen, 75, fra Bjørn & Okay. Han og fru Gerda har dog godkendt ommøbleringen af Johnnys hårsække. (Foto: Niels S. Andersen)

– Jeg siger det bare, som det er, også når jeg optræder. Jeg vil gerne have hår på hovedet, og nu har jeg reddet nogle flere år, før jeg skal maskinklippes, forklarer den 53-årige jyde, der spiller videre, selv om håret ikke er sat, som det plejer.

Kandis-fans må dog vente til slutningen af sommeren, før håret er vokset ud i den gode, gamle længde, vurderer Hansen selv.

Sponsoreret indhold