Nyheder 22. oktober 2013

Johnny Hansen: Sådan mødte han Gitte

Sangeren måtte kæmpe hårdt for at få sin elskede
Af af
Kandis-Johnny fik ikke kærligheden foræret
Kandis-Johnny fik ikke kærligheden foræret
Foto: All OverI 2009 var Gitte Mortensen til sin første Kandis-koncert. Under pausen spottede forsangeren, Johnny Hansen, den 42-årige blondine og to andre kvinder. Uden at tøve inviterede han de tre kvinder med om bag scenen.
- Dig, dig og dig med om backstage, sagde den kække Kandis-sanger til de tre kvinder, som han havde udset sig.

- På et splitsekund mistede jeg al den respekt, jeg havde haft for ham tidligere på aftenen, Gitte, der ikke ville med Johnny om bag scenen.
Men det lykkedes ham alligevel at score hende. Senere blev de to venner på Facebook. Derefter besøgte Gitte sin Johnny-boy i Hurup i Vestjylland, og de blev hurtigt kærester.

- Jeg fandt ud af, at Gitte var noget specielt, fordi hun ikke bare bed på. Jeg havde været en værre torsk, siger Kandis-Johnny.
Og Gitte er virkelig noget helt specielt. Så speciel, at den forelskede musiker nu har været nede på knæ og friet. Brylluppet regner de med at holde til sommer.

Detaljerne om deres møde fortæller Johnny Hansen og kæresten Gitte i bogen "Stjerner på himlen", der udkommer i næste uge i forbindelse med Kandis 25 års jubilæum.Det lykkelige par skal giftes til sommer (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold