Nyheder22. januar 2016

Kandis-Johnny sælger huset: Flygter fra fortiden

De sidste syv år har Kandis-Johnnys nedture knyttet sig til den lille by, hvor han bor. Men nu vil dansktopstjernen rykke teltpælene op og flytte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kandis_johnny_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den 9. december var det syv år siden, Kandis-Johnnys hustru Helle tog sit eget liv. To uger før jul forsvandt den 41-årige mor til to, og 17 timer senere blev hun fundet død af sin svoger i familiens sommerhus, hvor hun havde hængt sig. Efter det tragiske dødsfald blev dansktopstjernen boende i den lille nordvestjyske by Hurup i villaen, som han havde bygget, indrettet og delt med sin afdøde kone og døtrene Cecilie og Caroline, der var 16 og 12 år, da de mistede deres mor.

https://imgix.seoghoer.dk/bb-431555.jpg
 (Foto: All Over Press)

Som 16-årig forelskede dansktopsangeren sig pladask i den et år yngre Helle. Parret havde været sammen i 26 år og havde døtrene Cecilie (t.h.) og Caroline, da Helle begik selvmord (Foto: All Over Press)

Men nu sælger Johnny Hansen de mursten, der i 14 år dannede rammen om hans tidligere familieliv, for at bygge et nyt hus med sin nye familie.

Ny familie

Et år efter sin kones selvmord forelskede den blonde kvindebedårer sig i Gitte, som han har sønnen Nicklas på tre et halvt år med, og sidste sommer gjorde han hende til frue.

https://imgix.seoghoer.dk/kandis_johnny_niels_s_andersen.jpg
 (Foto: Niels S. Andersen)

Johnny Hansen blev sidste sommer gift med Gitte, som han har sønnen Nicklas med. Kort tid efter deres bryllup satte parret deres hjem til salg (Foto: Niels S. Andersen)

Hans to døtre, der i dag er 23 og 19 år, er begge fløjet fra reden og skal altså ikke flytte med til deres fars nye hjem. Ifølge kilder i det lille lokalmiljø har byens popstjerne planer om at flytte med sin nye familie til den noget større købstad Thisted cirka 30 kilometer fra Hurup, og blandt naboerne er der ingen tvivl om, at hans barske fortid og den lokale sladder er medvirkende til, at Kandis-Johnny vil hive teltpælene op.

Kriminel datter

”Til salg”-skiltet og prisen på næsten tre millioner kroner blev allerede sat på den 266 kvadratmeter store murstensvilla for snart halvandet år siden. Kort tid efter Johnny Hansens andet bryllup og blot et halvt år efter at hans ældste datter var blevet anholdt af politiet.

Cecilie blev tiltalt for hæleri og tyveri, da hun havde indløst stjålne skrabelodder, der stammede fra et indbrud i den lokale købmandsbutik, til en værdi af over 25.000 kroner, og hun havde medvirket i tyveriforsøg hos en bilforhandler.

Sagen rullede både i retten, i medierne og ikke mindst i det lille lokalmiljø, hvis beboere var godt trætte af den ballade, Kandis-datteren og hendes kriminelle venner skabte.

https://imgix.seoghoer.dk/101215exrshurup_18.jpg
 (Foto: René Schütze)

Den 266 kvm store røde murstensvilla i Hurup er sat til salg for 2.995.000 kr. Prisen har ikke ændret sig, selv om huset endnu ikke er blevet solgt efter snart halvandet år på markedet (Foto: René Schütze)

Se mange flere billeder fra huset i salgsannoncen her.

Kort før Cecilies sag kom for retten, og hun blev dømt 30 dages betinget fængsel, blev den lokale sladder tilsyneladende for meget for hendes berømte far, og han satte familiens hus til salg.

Kandis-Johnny, der i 2016 skal lancere sit dansktopband i Tyskland, meddeler SE og HØR, at han ikke ønsker at kommentere sine og familiens flytteplaner.

Sponsoreret indhold