Kendte15. april 2021

Justin Biebers livvagter måtte tjekke hans puls midt om natten efter stofmisbrug

De nærmeste omkring den 27-årige sanger var på et tidspunkt så bekymrede for hans helbred, at de var nødt til hele tiden at sikre sig, at han fortsat var i live
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega596122_063.jpg
 Foto: MEGA

Det er gennem de seneste år blevet mere og mere tydeligt, hvor svært den i dag 27-årige ”Peaches”-sanger Justin Bieber havde det i hans mørkeste perioder.

Han har ikke været bleg for at åbne op om de mørke perioder, og i sin seneste YouTube-dokumentar ”Justin Bieber: Next Chapter” kunne han blandt andet fortælle, at han havde været plaget af selvmordstanker.

- Da jeg var 15 år gammel… Jeg var omringer af millioner af mennesker, men jeg følte mig stadig ensom. Jeg følte mig misforstået, lød det dengang fra ham.

Nu fortæller han i et nyt interview med GQ om sit engang massive stofmisbrug, der fik hans bodyguards til at frygte for hans liv, hvorfor de med jævne mellemrum i løbet af natten ville snige sig ind i hans soveværelse for at se, om han fortsat havde en puls.

- Det var en følelse af at ville have endnu mere. Det var som om, at jeg oplevede al den her succes, men jeg havde det stadig sådan; ”Jeg er stadig ked af det, jeg mærker stadig smerte, og jeg har stadig nogle uforløste problemer”. Jeg troede, at mere succes ville løse det for mig, siger han og fortsætter:

- Så for mig blev stofferne en form for et bedøvende middel, så jeg bare kunne komme igennem det.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/justin_bieber_3.jpg
 Foto: MEGA

Trods en tidlig og stor succes, så har livet ikke været nemt for den i dag 27-årige sanger. Foto: MEGA

Flygtede fra sig selv

Sangeren indrømmer, at han på daværende tidspunkt mistede al følelse og vision for, hvor han ønskede sin karriere ende henne, hvilket han i dag ser tilbage på som, at han endte med ”at være et menneske”, han ikke ønskede.

- Og så vågner du en dag, og dine forhold er alle fucked up, men du har al den her succes, men du har det bare sådan: ”Hvad er det værd, hvis jeg stadig føler mig tom indeni”?

Bieber har tidligere fortalt, hvordan hans kone, Hailey Bieber, var en af dem, der spillede den største rolle i at få ham til at finde sit fokus igen, selv om han i dag indrømmer, hvordan det første år som mand og kone ikke var det nemmeste.

- Der var bare en mangel på tillid mellem os. Der var alle de her ting, som du ikke ønsker at indrømme overfor det her menneske, som du er sammen med, fordi det er ubehageligt. Du ønsker ikke at skræmme dem væk, indrømmer han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/justin_bieber_og_hailey_bieber.jpg
 Foto: MEGA

Hailey og Justin mødte hinanden første gang i 2009. Siden er de henover årene blevet spottet sammen ved flere tilfælde. Foto: MEGA

Har fundet glæden igen

I dag går det dog godt for parret, der arbejder på at ”skabe øjeblikke sammen som par og som familie” – noget som endelig kan se glæden i.

- Førhen havde jeg ikke det at se frem til. Mit liv var ustabilt. Altså, jeg havde slet ikke noget stabilt liv hjemme. Jeg havde ikke en særlig person i mit liv. Jeg havde ikke en at elske. Men det har jeg nu.

Justin og Hailey sagde deres ”ja” til hinanden tilbage i sommeren 2018, efter at have været forlovet i godt og vel en måned. Et år senere holdt de to endnu en ceremoni.

Parret mødte hinanden for første gang tilbage i 2009, og siden blev de med jævne mellemrum spottet sammen, inden de i 2018 officielt blev mand og kone.

Sponsoreret indhold