Justin Bieber overrasker: Dukkede pludselig op i "Løvens Hule" - og smed trøjen

I Danmark har vi "Løvens Hule", og i den amerikanske pendant, der hedder "Shark Tank", fik seerne sig i denne uge lidt af en overraskelse. 

Selveste Justin Bieber dukkede nemlig op på skærmen. Det var ikke fordi, den 26-årige popstjerne ville sælge en ny forretningside ind, derimod "reklamerede" han for et projekt.

Og du gætter aldrig, hvad han delte sin begejstring for... En kontorstol. 

Det er vidunderet fra firmaet ALL33, som canadieren lovpriser. Først sidder Bieber i kontorstolen iført en hvid sweatshirt fra hans eget brand "Drew", men pludselig smider han trøjen og flasher overkrop. 

- Jeg mener, folkens, se på min perfekte holdning. Jeg har skudt brystet frem, skuldrene tilbage. Jeg er klar til alt. Hvis du skal sidde ned, så er det her sagen, lyder det i bedste TV-shop-stil.

Artiklen fortsætter under billedet

Justin Bieber sælger varen. Foto: Nipi/ABC/Ritzau Scanpix

Men end ikke Justin Bieber fik "investerings-hajerne" til at hoppe på ideen. Idémanden bag kontorstolen ville have 3 mio. kr. for 2,5 procent i firmaet, og det var der ikke nogen, der var friske på.

Men hvis du er klar til at opdatere hjemme-kontoret, så er tippet hermed givet videre. Stolen koster 4.850 kr. og er lavet af vegansk læder.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close