Kendte7. april 2021

Hemmeligt projekt i skuffen: Justin Bieber og Ariana Grande indspillede nyt hit sammen

Justin Bieber og Ariana Grande har i al hemmelighed indspillet et samarbejde, der måske aldrig når ud til deres fans
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er noget spændende over megastjerner og deres aflåste bankbokse – fyldt med uudgivet musik.

Måske bliver sangene aldrig til mere end bare den gode idé, måske bliver de lækket, eller måske ligger de gemt til den dag, de skal bruges som hævn over en grisk pladeboss.

Sidste år stak to af verdens største popstjerner, Justin Bieber og Ariana Grande, hovederne sammen for at give os karantæne-duetten over dem alle ”Stuck With U”, som har fungeret som soundtrack til mange danskeres lockdown.

Men ifølge Metro var corona-kæmpehittet hverken den første eller eneste gang, de to unge mennesker havde været i studiet sammen.

Rapper og producer, BMW Kenny, påstår i hvert fald, at Ariana har leveret vers og vokal til Bieber-sangen ”Wish You Would”, der kan findes på hans nyeste udgivelse ”Justice”.

Lytter man til Justins solo-udgave af tracket, får man et i stedet et veloplagt rapstykke leveret af Migos-rapperen Quavo – som vi i øvrigt helt undlader at køre i elevator med lige foreløbigt.

Men et eller andet sted i en aflåst skuffe i studiet ligger Grandes vidunderlige ”Wish You Would”-vokal altså og venter.

Lyt til nummeret her - altså den version med Justin Bieber og Quavo - vi kan jo desværre ikke trylle:

Forbigået flere gange

Om nummeret siger produceren Kenny:

- Det var egentlig meningen, det skulle have været med på ”Purpose”-albummet (Biebers album fra 2015 red.) men af en eller anden mærkelig grund, blev det anderledes… Og det var meningen, det skulle have været med Ariana Grande, fortæller han, før han fortsætter:

- Jeg er ret sikker på, der ligger en version af sangen med hende på enten computerne eller på en eller anden harddisk et sted.

Han fortæller videre, at det sommetider er op til rene tilfældigheder, om en sang – uanset om den er gammel eller ny – lander på et studiealbum i sidste ende.

Allerede mixet

Da Bieber i februar 2020 udgav ”Changes”, passede nummeret ikke ind i pladens udtryk, så den røg tilbage i skuffen igen.

Og der blev den liggende indtil en kollega i musikbranchen - en såkaldt A&R-medarbejder - mindede Biebers hold om den igen.

- Det er tit det, der skal til. Nogen, der lige genopfrisker hukommelsen. Han lyttede til den, kunne lide den, og den var jo allerede mixet færdig. Det var totalt meningen, at den skulle med i denne omgang, fortæller BMW Kenny.

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_74.jpg
 Foto: MEGA

Det gik bestemt godt sidste gang. Så mon ikke også Arianas stemme på "Wish You Would" lyder sprødt? (Foto: Mega)

Noget kunne tyde på, at den specifikke sang ”Wish You Would” har sendt Bieber in foran mikrofonen flere gange, end hvad der sædvanligvis skal til. I hvert fald findes der desuden en ældre version, hvor den australske sanger – og Miley Cyrus-eks - Cody Simpson medvirker, fortæller produceren.

Sponsoreret indhold