Kendte24. januar 2021

Justin Bieber om anholdelse: Ikke mit stolteste øjeblik

Justin Bieber sætter nu ord på episoden for syv år siden, hvor han blev anholdt i Miami
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han er én af verdens nok mest kendte sangere.

Med berømmelsen har fulgt en masse gode oplevelser - og så også en håndfuld dårlige.

I dag sætter den 26-årige ”Despacito”-sanger så selv ord på én af de kedelige minder: Nemlig dengang han for syv år siden blev anholdt i Miami.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20140123-182549-l-1920x1193we.jpg
 (Foto: Handout/Reuters/Ritzau Scanpix)

(Foto: Handout/Reuters/Ritzau Scanpix)

På instagram har Justin Bieber delt et foto fra dengang, han blev anholdt og ført væk i håndjern. Til billedet skriver han:

- Syv år siden jeg blev anholdt. Ikke mit stoltelste øjeblik. Ikke stolt over, hvor jeg var i livet. Jeg var i smerter, ulykkelig, forvirret, sur, vildledt, misforstået og sur på Gud, skriver Justin Bieber, der takker Gud for, at han i dag har fået sit liv på ret kurs igen:

- Gud har bragt mig langt. Fra dengang til nu har jeg fundet ud af noget: Gud var liges å tæt på mig dengang som lige nu. Mit budskab til jer er at ”lade jeres fortid minde jer om, hvor langt Gud har bragt jer, skriver Justin Bieber til billedet, der på blot 15 timer har høstet 6,7 millioner likes.

Det var under en tur til Miami, at ”Sorry”-sangeren blev anholdt og sigtet for blandt andet spirituskørsel og for at modsætte sig anholdelse.

Sagen endte med, at Justin Bieber fik en bøde på $500 (omkring 3.000 kroner), og så skulle han gennemføre et 12 timers anger management-kursus.

Desuden donerede han $50.000 (omkring 300.000 kroner) til et lokal velgørenhedsfirma kaldet Our Kids.

Sponsoreret indhold