Kendte 14. april 2021

Justin Bieber om sit første år gift med Hailey Bieber: Der var ikke nok tillid

Trods et udadtil problemløst ægteskab, så er sangeren ikke bleg for at indrømme, at han og modellen havde det svært de første 12 måneder som mand og kone
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 27-årige Justin Bieber og hans kone, den 24-årige Hailey Bieber sagde deres ”ja” til hinanden tilbage i sommeren 2018, blot en måned efter, at han havde været på knæ.

Men trods flere års on og off forhold og et hurtigt ægteskab, så var det hele bestemt ikke fryd og gammen de første 12 måneder.

Det afslører ”Peaches”-sangeren i et nyt interview med GQ.

- Det første års ægteskab var virkelig svært. For der var en hel masse traumer, og så var der bare en mangel på tillid mellem os. Der var alle de her ting, som du ikke ønsker at indrømme overfor det her menneske, som du er sammen med, fordi det er ubehageligt. Du ønsker ikke at skræmme dem væk, indrømmer han.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Hailey blev Biebers redningskvinde. Foto: MEGA

Bieber har tidligere ærligt åbnet op omkring de sværeste år i hans liv, senest i YouTube-dokumentaren ”Justin Bieber: Next Chapter”. Her fortalte han blandt andet hudløst ærligt om at føle ensomhed trods stor succes, og at han på et tidspunkt overvejede at gøre en ende på sit eget liv.

Han har dog efterfølgende heller ikke lagt skjul på, at det særligt var på grund af sin hustru, at han fandt tilbage til sine drømme og håb for sin egen musikkarriere – og ikke mindst tilbage til glæden ved livet.

I dag arbejder parret på at ”skabe øjeblikke sammen som par og som en familie”, noget som han i dag glædes over.

- Førhen havde jeg ikke det at se frem til. Mit liv var ustabilt. Altså, jeg havde slet ikke noget stabilt liv hjemme. Jeg havde ikke en særlig person i mit liv. Jeg havde ikke en at elske. Men det har jeg nu, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret mødte hinanden første gang tilbage i 2009. Men det var først flere år efter, de to begyndte at blive spottet under romantiske sammenhænge. Foto: MEGA

I et tidligere interview med Elle kunne Hailey også selv bekræfte, at de to havde et ”svært” ægteskab det første år, og at de to fortsat har deres små ”kampe”.

- Men jeg tror, at vi begge holder fast i vores tro, hvilket er vores fodfæste. Jeg siger ikke, at det er super nemt, og at det ikke kræver noget arbejde. Vi snakker med terapeut, vi gør, hvad vi skal, lød det dengang fra hende.

the Biebs, bolig & børn

Videre i interviewet indrømmer ”Baby”-sangeren desuden, at det hurtige ægteskab muligvis skete på baggrund af hans følelse om, at det var hans ”kald”.

- Jeg følte virkelig, at det at blive gift og få børn er det, som jeg skal her i livet.

Dog har parret ingen planer om at få børn lige foreløbigt, men det ”vil ske på et tidspunkt”, slutter han.

Sponsoreret indhold