Kendte 9. april 2019

Justin Bieber takker Hailey Baldwin i dybfølt kærlighedserklæring

Justin Bieber kan noget med ord - se bare denne kærlighedserklæring og dybfølte tak til Hailey Baldwin
(Foto: MEGA)

Der er ingen tvivl om, at Justin Bieber har smeltet rigtig mange pigehjerter i løbet af sin karriere - og han fortsætter. 

Bieber sætter nemlig ord på sin kærlighed til Hailey Baldwin, som han er gift med. Det sker i et opslag på Instagram, hvor popstjernen for alvor krænger sit hjerte ud. 

Biebs har nemlig skrevet et digt under et billede af Hailey Baldwin, som befinder sig foran Eiffeltårnet i Paris. 

"Sollys falder ned i afgrunden, ligesom jeg falder på dine læber. Min kærlighed til dig vokser mere og mere. Lyden af cricket er en sand meditation. Jeg tænker på dig, Guds største skabelse, som jeg falder ind i en lykkelig tilstand. Jeg tænker på, hvordan du er MIN SOULMATE. Det bliver mørkt - for mørkt til at se. En kølig brise omfavner mig. Duften af frisk kamille fra haven", skriver Bieber. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og "Sorry"-sangeren er langt fra færdig med sit digt til Hailey. Han fortsætter nemlig sin poetiske hyldest. 

"Mit liv er en film, som vi begge to er stjerner i. Og når jeg taler om stjerner, så begynder jeg at se nogen. De tænder himlen, og minder mig om min frihed. Hvor stor vores verden er omkring os. Så taknemmelig for Gud. Vi var fortabte, men han fandt os. Så jeg skriver dette digt med ham i tankerne"

Justin Bieber slutter af med noget, det måske kan betyde, at han er i bedring efter sin depression. Om ikke andet, så er der ingen tvivl om, at Hailey har været en stor hjælp under hele Biebers psykisk ustabile periode.  

"Tingene omkring os bliver bedre med tiden. Jeg bliver mere forelsket i dig hver dag. Du har gået hånd i hånd med mig, mens jeg får mine følelser, sind og sjæl til at falde på plads igen. Du har givet mig så meget støtte, opmuntring og glæde. Jeg ville bare ære dig offentligt. Jeg håber, at du har et fantastisk shoot i dag" 

Udskyder Bryllup - igen

Sådan kan man altså også erklære sin kærlighed til kvinden, man er gift med. Og det kan meget vel være, at Hailey trænger til lidt ekstra kærlighed i denne tid. 

 

Turtelduerne har nemlig udskyldt deres bryllup - igen. De er allerede mande og kone, og det blev de ved en yderst privat ceremoni på rådhuset i New York

De har dog planer om et stort bryllup, men det er blevet udskudt flere gange, og senest på ubestemt tid, fordi Justin Bieber i øjeblikket kæmper med psyken

Den kamp vil han vinde, før han har overskud til at fejre kærligheden med Hailey og de indbudte gæster. Og måske er han på vej på ret køl igen - takket være Hailey. 

Sponsoreret indhold