Efter aprilsnar: Justin Biebers mor er ikke klar til at blive farmor

Justin Bieber med hans mor Pattie Mallette

Justin Bieber med hans mor Pattie Mallette

Foto: MEGA

Fans verden over skippede et hjerteslag, da Justin Bieber i går annoncerede, at han og hustruen Hailey Bieber skal være forældre.

Det viste sig dog at være en aprilsnar, hvilket mange allerede havde spekuleret i. Hitmagerens joke har dog fået hans mor Pattie Mallette til at reagere.

Til billedet, hvor Justin afslører, at det hele er en aprilsnar, har hun nemlig givet sin mening til kende i en kommentar.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Superstjernes mor virker til at være hoppet i med begge ben, da sønnike afslørede den ellers så glædelig nyhed, som altså ikke var sand. Pattie Mallette skriver dog, at hun altid er ekstra opmærksom den første april.

- Jeg er altid på vagt og klar over for dig på den her dag, starter hun med at skrive i sin kommentar til billedet.

Senere bliver tonen dog mere lykkelig og kærlig fra Justin Biebers mor, som glæder sig til, at hendes søn en dag bliver far.

Artiklen fortsætter under billedet...

Justin Bieber har et meget nært forhold til sin mor (Foto: MEGA)

- Jeg glæder mig så meget til den dag, i to bringer et barnebarn til mig. I kommer til at lave smukke børn, og i bliver fantastiske forældre, når tiden kommer, lyder det fra Pattie Mallette.

Det bliver naturligvis en glædens dag, når Justin og Hailey Bieber afslører, at de skal være forældre. Og det vel at mærke ikke er en aprilsnar.

Men Pattie Mallette er ikke helt sikker på, at hun er klar på at føje en ny titel til sit CV.

- Måske skal i bare ikke kalde mig bedstemor… eller farmor, eller… Okay, jeg ved ikke, om jeg er klar, slutter Biebers mor af med at skrive efterfulgt af en masse grine-emojis.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close