Kendte 21. marts 2019

Justin Bieber køber palæ i Los Angeles

Det er ikke småpenge, superstjernen har sluppet for sit nye hjem
(Foto: MEGA)

Justin Bieber er begyndt at bygge kærlighedsrede med sin hustru, Hailey Baldwin. Ifølge Los Angeles Times er Bieber nemlig tilbage på husmarkedet, for han har købt en mansion i Beverly Hills, Los Angeles. 

Og det er ikke småpenge, superstjernen har sluppet for sit nye hjem. 8,5 millioner dollars (svarende til lige under 56 millioner danske kroner) har Bieber sluppet for sin nyrenoverede 1930'er Monterey Colonial-bolig. 

Det er efterhånden fire år siden, Bieber sidst kunne kalde sig husejer. I 2014 solgte han sit daværende hjem til realitystjernen Khloe Kardashian, og han har siden da for det meste lejet sig ind, de steder han har boet. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det er nok ikke plads, Hailey og Justin får et problem med. Det 6100 kvadratmeter store palæ rummer fem soveværelser, syv badeværelser, bibliotek og hjemmebiograf. 

Det er dog ikke det eneste. Palæet har også topmoderne køkken, som rummer bar og vinkælder i underetagen. På udendørsområdet er der ildsted og swimminpool, og den forreste gårdsplads har håndplukkede oliventræer, udendørs pejs og en to-bil garage, hvilket er beskeden plads til Justin og Haileys bilsamlinger. Se huset HER.

Vis dette opslag på Instagram

25 sure looks good on u lover..

Et opslag delt af Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) den

Udskyder bryllup - igen

Turtelduerne er nok meget glade for, at de nu har et sted at kalde hjem oven på en tid, som må siges at være stressfuld for parret. 

De er allerede mand og kone, men det celebre par forseglede deres kærlighed ved en yderst privat ceremoni på rådhuset i New York

De har dog planer om et stort bryllup, men det er blevet udskudt flere gange - og senest på ubestemt tid, fordi Justin Bieber i øjeblikket kæmper med en depression. Den kamp vil han vinde, før han har overskud til at fejre kærligheden med sin Hailey og de indbudte gæster. 

Vis dette opslag på Instagram

My little bean

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Sponsoreret indhold