Hollywood2. oktober 2018

Medie bekræfter: Justin Bieber og Hailey Baldwin ER blevet gift

Det amerikanske TMZ bekræfter nu, at Justin Bieber og Hailey Baldwin er blevet gift, da de i midten af september var på rådhuset i New York City
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega276891_010.jpg
 Foto: MEGA

Siden Justin Bieber og Hailey Baldwin i midten af september blev set på rådhuset i New York City, har de amerikanske medier ikke kunne blive enige om, hvorvidt den 24-årige popprins og den 21-årige model var blevet gift eller ej.

Det amerikanske ugeblad People har siden det unge pars rådhusbesøg fastholdt, at de var blevet mand og kone, mens TMZ gang på gang skrev, at det ikke var tilfældet endnu.

Nu trækker TMZ dog i land og bekræfter, at parret BLEV gift, da de 13. september blev set ved et såkaldt "Marriage Bureau" på rådhuset i New York City.

TMZ fortæller, at Bieber og Baldwin havde præsten klar, da de var på rådhuset i New York City.

Manden, der viede det unge par, hedder Jeffrey Quinn, og han er lærer på Nyack College, der ligger i nærheden af rådhuset, hvor parret blev gift.

Ifølge TMZ' oplysninger var parrets vidne vennen Josh Mehl, som også kommer i Biebers kirke Churchome i Los Angeles.

Det er tidligere kommet frem, at parret ikke har fået udarbejdet og underskrevet en ægteskabspagt, der skal sikre deres formuer i tilfælde af en skilsmisse.

En kilde fortæller til TMZ, at Justin Bieber er så forelsket, at han ikke ser en nødvendighed i at sikre formue.

Ifølge Celebrity Net Worth er "What Do You Mean?"-sangeren god for intet mindre end 1,7 mia. kr., og ifølge Forbes tjente popprinsen i 2017 svimlende 532 mio kr.

Hailey Baldwin er ifølge Celebrity Net Worth "kun" god for 12,7 mio. kr., men Bieber har altså intet gjort for at sikre sin formue, i tilfælde af at de to unge stjerner skulle gå hen og blive skilt.

Ifølge TMZ' oplysninger har parret planer om at holde et decideret bryllup, men rent juridisk er de altså allerede mand og kone.

Sponsoreret indhold