Justin Bieber udskyder bryllup: Skal have det bedre psykisk

Foto: MEGA

Titlen som mand og kone kan Justin Biebier og Hailey Bieber allerede prale af at have. Det celebre par forseglede dog deres kærlighed uden pomp og pragt til en yderst privat ceremoni på rådhuset i New York.

Det betyder dog ikke, at Justin og Hailey ikke har tænkt sig at holde et stort bryllup for at fejre deres kærlighed.

Brylluppet er dog blevet udskudt på ubestemt tid, fordi Justin Bieber i øjeblikket kæmper med en svær psykisk kamp, som skal overstås, før han har overskud til at holde en stor fest.

Ifølge People er den store fejring af superstjernen og hans modelkærlighed sat på en pause, fordi Justin stadig prøver at overvinde sin depression.

- De vil stadig hold brylluppet på et tidspunkt, men det er ikke det, de koncentrerer sig om for tiden, siger en kilde tæt på parret til det amerikanske medie.

Artiklen fortsætter under billedet...

Justin og Hailey er nærmest sammen uafbrudt.

Justin og Hailey er sammen uafbrudt (Foto: MEGA)

Hvornår det storslåede bryllup løber af stablen, kommer altså helt an på, hvornår Justin har det bedre. Den smukke duo har dog overhovedet ikke travlt.

- De har ikke sendt nogen ny dato ud. De vil gerne vente, indtil Justin har det bedre og igen er begejstret for at planlægge deres bryllup, lyder det fra kilden tæt på parret til People.

Og det tyder altså ikke på, at Justin og Hailey afholder deres store kærlighedsfest inden for den nærmeste fremtid. Kilden, som People har talt med, forsikrer dog om, at det går den rette vej.

- Justin er stadig i behandling, men han har det okay, lyder den opmuntrende besked.

Hitmageren er dog ikke alene i sin kamp for at komme over sin depression. Udover hans millioner af fans har han også en utroligt støttende hustru ved sin side.

- Hailey presser ham overhovedet ikke. Hun vil bare have Justin til at fokusere på sit mentale helbred, forsikrer den velinformerede kilde over for People.

Man må håbe, at Justin Bieber snart er på toppen igen. Både så han kan få fejret sin kærlighed til Hailey, samt at han kan give os flere hits at synge med på.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close