Kendte26. marts 2019

Justin Bieber: "Jeg elskede og elsker Selena"

"Jeg elskede og elsker Selena, og hun vil altid have en plads i mit hjerte, men jeg er total forelsket i min kone, og hun er det bedste, der nogensinde er sket for mig", skriver Bieber på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar88400_1.jpg
 Foto: MEGA

Justin Bieber og Hailey Baldwin er mand og kone, for det celebre par har forseglet kærligheden ved en privat ceremoni på rådhuset i New York.

Men det stopper ikke kritikere fra stadig at så tvivl om parrets kærlighed.

Nu svarer Bieber for alvor igen, og det sker i en story på Instagram, hvor han beder folk om at stoppe med at sende beskeder om, at han ikke elsker Hailey, og at han kun er sammen med hende for at vinde ekskæresten, Selena Gomez, tilbage.

I samme ombæring sætter Bieber nu ord på, hvad han føler for ekskæresten.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-03-26_kl._15.15.58.png
 Foto: Justin Bieber/Instagram

Foto: Justin Bieber/Instagram

"Jeg elskede og elsker Selena, og hun vil altid have en plads i mit hjerte, men jeg er total forelsket i min kone, og hun er det bedste, der nogensinde er sket for mig", skriver Bieber som svar til en kommentar, der netop sår tvivl om hans kærlighed til Hailey.

Derudover understreger Justin Bieber, at det bliver sidste gang, han svarer på kommentarer fra folk, som, ifølge Bieber, er både umodne og syge.

"Du tager fejl på så mange niveauer, og jeg har set mange mennesker sige ting som det her, og jeg vil aldrig mere svare, for jeg gider ikke engang bruge min energi på det, og det her er et svar til alle umodne og syge mennesker, der sender Hailey sårende beskeder som: "han vil altid gå tilbage til Selena" eller "Selena er bedre for ham". Du ved ikke noget om mit liv, eller hvad der er godt for mig. Hailey er min brud, skriver Bieber.

Kommentaren, som har fået Biebs til at reagerer, er skrevet til et billede af Hailey Baldwin, som han har slået op på sin Instagram-profil. Og nu deler Bieber altså også kommentaren i sin story i håb om, at hans mange Beliebers deler budskabet.

Bieber og Baldwin har for nyligt udskudt deres bryllup - igen. På trods af, at parret allerede er gift, så mangler de at holde et storslået bryllup, men Bieber kæmper i øjeblikket med psykiske problemer.

Parret har stadig planer om, at de skal holde bryllup, men de har endnu ikke sendt en ny dato ud. Det bliver nok først, når popstjernen er helt ovenpå igen.

Der er nok ingen tvivl om, at hadefulde kommentarer om, at han ikke elsker kvinden, han har giftet sig med, gør ondt. Og vi må håbe, at Biebers opslag sætter en stor streg under, at han altså elsker Hailey og ikke har tænkt sig at finde sammen med Selena Gomez igen.

Sponsoreret indhold