Kendte31. juli 2023

Forelsket Gina Jaqueline viser kæresten frem – første date varede fire døgn

Efter et par måneder deler Gina Jaqueline nu endelig billede af – og navn på – manden, der har fejet benene væk under hende. – Han er en af de stærkeste personer, jeg har mødt, siger hun til SE og HØR
Gina Jaqueline svæver på en pink sky for tiden.
Gina Jaqueline svæver på en pink sky for tiden.
 Foto: Privat

Jarls kammerat havde det med at lede efter matches til ham – men det blev et nej, hver gang. Indtil Jarl blev præsenteret for Gina Jaqueline.

Kemien var der fra første date – den endte nemlig med at vare fire døgn. Og siden har internetpersonligheden været forelsket.

Det fortæller 32-årige Gina Jaqueline i et interview med SE og HØR.

– Vi mødtes på en restaurant, hvor vi spiste sammen. Så tog vi lidt videre og hjem til ham og drak vildt lækker champagne. Næste dag ville jeg vise ham en champagnebutik, jeg kender, så jeg inviterede ham ud på frokost og købte champagne. Og så tog vi hjem til ham igen, forklarer københavneren, der udover sin hedengangne modeblog især er kendt fra DR-programmet "En sugardaters bekendelser".

– Hans venner sagde først "pas nu på, at hun ikke bare tager dig for pengenes skyld", men allerede fra første date betalte jeg halvdelen. Nu har jeg mødt mange af dem, som var skeptiske i begyndelsen, og de har ændret indtryk og accepteret mig nu, hvor vi har været sammen i nogle måneder.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-31/gina-jaqueline-kaereste-jarl.jpg
Gina Jaquelines kæreste hedder Jarl. Han er ældre end hende, men hun vil ikke afsløre hans præcise alder. - Den vil jeg ikke ud med, men han er ikke meget ældre, siger internetpersonligheden, der selv fylder 33 i næste uge. - Jeg vil ikke have en mand på min egen alder, det går ikke. Jeg skal have en, der har lidt mere livserfaring og kan forstå mig og være tålmodig.
 Foto: Privat

Spørger man Gina Jaqueline, hvad hun er faldet for ved Jarl, er hun ikke i tvivl.

– Det er meget personligt. Men han er en af de stærkeste personer, jeg har mødt. Han nægter at give op på ting, han har meget fightervilje. Og så er han meget ærlig, ligesom jeg selv, og jeg kan godt klare den barske sandhed. Han kan også sætte mig på plads, når jeg er for meget, og det kan folk normalt ikke.

– Og så synes jeg jo, han er pisselækker. Han er lige min type – jeg synes, han ligner en ældre version af Nik fra Nik og Jay, griner hun.

Gina Jaqueline lever i dag af sin indtjening fra Only Fans, hvor hun sælger sexvideoer og frække fotos på abonnement. Den karrierevej har dog ikke spændt ben for kærligheden.

Heller ikke da Gina Jaqueline for nylig producerede "voksenindhold" med ekskæresten Linnea, der går under kunstnernavnet Katja Nadine.

Linnea og Gina Jaqueline.
Linnea og Gina Jaqueline.
 Foto: Privat

– Han har ikke noget imod, at jeg laver noget solo eller med kvinder – sidstnævnte hvis jeg spørger først. Ellers er vores forhold lukket, men jeg har heller ikke lyst til at være sammen med andre uden for mit arbejde, og jeg arbejder kun sammen med folk, jeg stoler på.

Lige nu er Only Fans hendes eneste indtægtskilde, men snart genoptager hun en tidligere interesse. Onsdag begynder hun nemlig i døgnbehandling for det misbrug af benzodiazepiner, som hun længe har forsøgt at komme ud af.

Selv er hun for ti uger siden stoppet med at ryge hash og fortæller, at det er første gang i 20 år. Udtrapningen af benzoer gik dog ikke på egen hånd, så nu gør Gina Jaqueline alvor af sit ønske om at blive clean.

I fire måneder skal hun bo på et behandlingssted, hvor hun også skal på vandvognen og derudover håber at komme sin søvnløshed til livs.

Gina Jaqueline og Jarl i Tivoli.
Gina Jaqueline og Jarl i Tivoli.
 Foto: Privat

– Jeg har været i døgnbehandling en gang før, hvor jeg blev smidt ud, fordi jeg tabte mig for meget. Det er min største frygt, at det sker igen. Jeg har virkelig ikke lyst til at tabe mig, fortæller Gina Jaqueline, der længe har været åben om sin spiseforstyrrelse.

Selv om hun er nyforelsket og glæder sig til sin behandling, ser hun også alvorligt på situationen.

– Jeg har en tendens til, at når det går lidt godt, og jeg har hovedet over vandet, så tror jeg, at jeg kan gå på det. Men jeg ved, at jeg stadig har en ørkenvandring foran mig, slutter Gina, der heldigvis sagtens kan få besøg af Jarl, mens hun er i døgnbehandling.

– Han har været en kæmpe støtte.

Sponsoreret indhold