Reality21. januar 2022

Gina Jaqueline tager stor beslutning: Begynder i døgnbehandling

Den tidligere blogger, forfatter og Instagrammer starter den 31. januar i døgnbehandling på solskinsøen. Hendes forventninger er høje og mavefornemmelsen god, men hun ved også godt, at det bliver svært at slippe afhængigheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20181010_mr_gina_010-1.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Torsdag bestilte Gina Jaqueline lige en ekstra omgang af den ekstravagante livret – østers.

Der var nemlig nok at fejre.

Efter et længere og omfattende misbrug af benzodiazepiner, som almindeligvis bruges som medicin til behandling af angst og søvnløshed, blev hun i går eftermiddags bevilliget døgnbehandling på Bornholm.

Det fortæller hun til SE og HØR.

- Jeg tager afsted næste mandag. Med flyveren til Bornholm. Og så starter døgnbehandlingen på i alt tre måneder, lyder det.

Får deres sag for

Den unge Københavner håber, at turen østpå bliver den luftforandring, som hun har brug for.

- De virker totalt kompetente og søde. Jeg havde møde med lederen af stedet i går, og jeg fik en virkelig god fornemmelse. Jeg forventer selvfølgelig at blive clean, men også at lære at kunne håndtere det, efter det er sket.

- Det er ikke fordi, jeg bevist prøver at være besværlig, men jeg ved også, at de for deres sag for, siger Gina selverkendende.

Det med at man ikke bare kommer ud af et misbrug ved at knipse med fingrene en enkelt gang, ved Gina nemlig alt om.

Ikke alene

Sidste sommer lykkedes det hende at holde sig fra benzodiazepinerne i to måneder.

Hun oplevede dog, at det gik gevaldigt op og ned i forhold til at holde humøret oppe samtidigt. Faktisk var det, som om det indre og det ydre slet ikke stemte overens.

- I starten gik det virkelig godt, jeg vil nærmest sige, jeg gik rundt med sådan et rush. Men når jeg ser på billeder fra den tid nu, så kan jeg se, at jeg virkelig ikke har det godt.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/gina_jaqueline_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Udover misbruget af benzoer har Gina i længere tid kæmpet med spiseforstyrrelsen anoreksi. Lige netop kombinationen af de to gør det kun sværere, at blive behandlet.
(Foto: Mikael Rieck)

Efter den ambivalente form for optur kom den komplette nedtur for Gina, der til sidst kontaktede et misbrugscenter i København, hvor hun har været tilknyttet de seneste syv måneder.

- Jeg havde lidt over en måned med konstante fysiske abstinenser og selvmordstanker. Man bør slet ikke gøre den slags på egen hånd – altså forsøge at blive clean. Det får man også at vide hele tiden, fortæller Gina.

Frem til sin indtjekning i behandlingen skal Gina Jaqueline have pakket og mentalt indstille sig på at være væk.

Ud med det gamle...

Men hun skal også først igennem en god gammeldags omgang ”retail therapy”.

- Jeg kom til at købe to Louis Vuitton-halstørklæder i min eftermiddagsbrandert i går – du ved, jeg havde drukket champagne til frokosten, forklarer Gina med et grin.

- Og så vågnede jeg i morges, og opdagede, at der var små hjerter på. Er det ikke fantastisk?

Har man fulgt med i Gina Jaquelines liv over flere år, ved man, at hun først og fremmest er modeinteresseret og hendes sans for klæder kommer hun til at skulle bruge i sin kommende rejse ud af misbruget.

- Det, som man har på, bliver en vibration, som man sender ud. Man har brug for at klæde sig i noget nyt. Du ved, out with the old, in with the new, lyder det forventningsfuldt fra Gina.

gina

Sponsoreret indhold