Reality 12. oktober 2021

Gina Jaqueline: - Jeg er meget syg

Gina Jaqueline blev i går sendt på hospitalet, fordi hendes misbrugscenter var bekymrede for hendes lave vægt. Men trods misbrug og spiseforstyrrelse, ser den tidligere sugardaters tal fine ud.
(Foto: Mikael Rieck)

I 2011 vandt hun prisen som "årets modeblogger" ved Danmarks første blog-awards.

Siden har vi set hende i DR-serien "Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling" (2017), dokumentarfilmen "Midt i en drøm" (2018) og realityprogrammet "Til middag hos" (2018).

I dag er københavneren sjældent i mediernes spotlys, og det skyldes måske især, at Gina Jaqueline er syg. Hun har en spiseforstyrrelse og et misbrug af benzodiazepiner, som er en type medicin, der især bruges til behandling af angst og søvnløshed.

- Jeg har været afhængig on/off, siden jeg var teenager. Jeg har ikke angst. Det er bare et misbrug. Jeg lider på ingen måde af angst, siger Gina Jaqueline til SE og HØR.

Hun går i dagbehandling i et misbrugscenter, men selv siger hun, at spiseforstyrrelsen forhindrer hende i at blive rask fra sit misbrug af medicin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Gina Jaqueline fotograferet i 2018. Foto: Mikael Rieck

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg vil gerne understrege, at jeg er meget syg i øjeblikket og på ingen måde klar til at modtage behandling. De tilbud, jeg ved, eksisterer, de er slet ikke noget for mig overhovedet - blandt andet på grund af den mad, man skal spise, forklarer hun.

- Jeg lever primært af rå fisk og juice, så det ville ikke fungere for mig på nogen måde.

Gina Jaqueline fortæller, at hun også har et hashmisbrug, men at hun ellers ikke tager andre stoffer.

- De frygtede, jeg ville kradse af

I går sendte misbrugscenteret hende på hospitalet, fordi personalet var bekymrede over, at hun havde tabt sig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Gina Jaqueline fotograferet i 2018. Foto: Mikael Rieck

- Mit misbrugscenter sendte mig til sådan et fuldt tjek, fordi de var bange for, jeg ville kradse af, fordi min vægt er lidt lav i øjeblikket, siger den tidligere sugardater.

- Så var jeg inde og få tjekket op på alt, og jeg har aldrig været i bedre form. Alle mine tal har aldrig set bedre ud. Så jeg er i topform, fortæller Gina Jaqueline, der lyder lettet over resultatet.

Hun er dog kritisk overfor måden, lægen fik sagt det på, da hun ikke mener, det er helt forsvarligt.

- Overpsykologen sagde, det var imponerende, at mine tal var så fine, og min vægt så lav. Jeg ved ikke, om det er det rette ordvalg at bruge over for en, der er spiseforstyrret. For jeg ser det jo som en positiv ting, at det er imponerende. Det er feeding til min spiseforstyrrelse, forklarer hun.

Gina Jaqueline fortæller, at hendes veninde er der og passer på hende. De to blev i går vaccineret og har planer om at tage ud at rejse.

Sponsoreret indhold