Nyheder 12. september 2008

Kenneth Carlsen: Kan ikke få børn

Tennisstjernen har kæmpet for blive far i årevis uden held, og det har nær ødelagt forholdet til kæresten gennem 16 år
Kenneth Carlsen drømmer om at få et barn med det har hidtil ikke været muligt
Kenneth Carlsen drømmer om at få et barn med det har hidtil ikke været muligt
Foto: All Over

35-årige Kenneth Carlsen har været kæreste med Trine Laugesen, siden han var 19 år, og i de sidste mange år har parret brændende ønsket sig et barn. Utallige forsøg med kunstig befrugtning er mislykket, og det har tæret på deres forhold, fortæller tennisspilleren i sin bog "Alene på banen".

Fire gange er Trine blevet kunstigt befrugtet. To gange var der liv, men hver gang døde barnet inde i maven. Det var hårdt både for Trine, Kenneth og deres forhold.

- Den første gang nåede vi at glæde os meget og snakke børnenavne. Jeg gav Trine små gaver hele julemåneden og begyndte samtidig at få tanker om, hvor vi skulle bo, hvis vi fik et barn. Men barnet døde i Trines mave, og det var rigtig, rigtig hårdt. Lige efter var jeg virkelig deprimeret, skriver Kenneth Carlsen i sin bog.

Ved de efterfølgende forsøg med kunstig befrugtning trak tennisspilleren sig mere og mere væk fra det, som han beskriver som "projektet" og kæresten stod mere og mere alene med de mislykkede forsøg.

- Der gik en eller anden form for forsvarsmekanisme i gang, for jeg ville bare ikke opleve den smerte igen. Jeg turde ikke længere glæde mig, når vi forsøgte os, så jeg distancerede mig helt vildt, fortæller tennisstjernen.

Distancen begyndte at svække parrets forhold, indtil de greb ind og samlede stumperne op for at redde deres kærlighed. En af de ting de gjorde var bl.a. at skrinlægge kunstig befrugtning på ubestemt tid. Drømmen om at få børn lever ligesom parret stadig i bedste velgående.

- Trine er ikke gravid, og vi har ikke helt besluttet os endnu (for hvornår de genoptager fertilitetsbehandlingerne red.). Én ting er sikkert, og det er, at vi 100 procent gerne vil have børn på et tidspunkt. Jeg tror stadig på det, og det skal nok lykkes, håber tennisstjernen, som i aften kan opleves på de bonede gulve i "Vild med dans".

Sponsoreret indhold