Nyheder2. november 2017

Derfor taler Eva Harlou ikke om skilsmissen

Eva Harlou gider ikke fortælle om skilsmissen fra Thomas Troelsen eller hendes nye kærlighed Martin Jørgensen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0870.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Eva Harlou har siden 2015 dannet par med grevinde Alexandras eksmand.

Parret fandt sammen kort tid efter, at Eva Harlou blev skilt fra Thomas Troelsen. Samtidig var Martin Jørgensen lige blevet skilt fra grevinde Alexandra.

Det har dog ikke været meget, som Eva Harlou har haft lyst til at fortælle om skilsmissen eller det nye forhold til Martin Jørgensen.

Det fortæller hun grunden til, når hun i aften er med i programmet "Blind Tillid", der bliver vist på Kanal 5. Her forsøger Bubber nemlig at spørge ind til hendes forhold med Martin Jørgensen.

- Hvordan mødte du Martin, spørger Bubber den blonde TV-vært.

Men det får han ikke særligt meget ud af.

- Det hører med i den der pakke, der hedder, at jeg ikke gider at snakke om skilsmisse, fortæller Eva i aftenens afsnit, der allerede nu kan ses på Dplay.

Faktisk kom det så vidt på et tidspunkt, at Eva følte, at hun var ved at brække sig over alle dem, der gerne ville snakke om hendes skilsmisse.

- Jeg synes jo bare, at jeg er så meget mere end den der skilsmisse. Jeg er ved at brække mig over, at hver eneste gang jeg bliver ringet op af en journalist, eller fik en e-mail eller fik en henvendelse fra et produktionsselsskab, så var det denne her skilsmisse og denne her forelskelse, som de ville have. Og jeg har levet et liv i 40 år, og bliver skilt i 2015, og så var det ligesom et journalistisk nulpunkt lige der. Det kan man bare godt blive rigtigt træt af, fortæller Eva.

Selv mener hun da også, at historien om, hvordan hun mødte Martin, er ret kedelig.

- Jeg er faktisk ret sikker på, at hvis jeg fortalte dig historien, så ville du være sådan: "Nå, var det bare det", fortæller Eva til Bubber.

- Jeg lader ikke være med at fortælle om skilsmissen, fordi jeg tænker, at det er så vild en historie, at den sælger jeg for fire millioner på et eller andet tidspunkt, slutter Eva af.

Parret stod officielt frem som kærester i maj sidste år, da de sammen ankom til Elle Style Awards.

Her ankom de to nemlig hånd i hånd - og med sig havde parret en lille hemmelighed. - Ja, vi er kærester, lød det således enstemmigt fra parret, inden at Eva Harlou kunne fortælle, at de netop samme dag havde valgt at gøre deres kærlighedsforhold sådan helt officielt. Inden parret officielt stod frem som kærester, havde SE og HØR i flere måneder kunnet dokumentere, hvordan parret blandt andet var draget på kærlighedsferie sammen. Ligesom de også havde været på flere dates sammen på nogle af Københavns hotteste restauranter.

Du kan se flere billeder af Eva Harlou i galleriet herunder

Eva Harlou: En rigtig brystbabe

Sponsoreret indhold