Khloé tuder i ny trailer: - Du har smadret et forhold

På søndag taler Khloé ud om sin Tristans svigt i \

På søndag taler Khloé ud om sin Tristans svigt i "Keeping Up With the Kardashians".

Foto: YouTube / E! Entertainment

På søndag ruller endnu et afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" over skærmen, og i en trailer, der netop er blevet offentliggjort, ser vi, at Khloé taler ud om Tristans svigt. 

Af traileren fremgår det ikke, om det er omgangen med Jordyn Woods eller tidligere utroskabsepisoder, som Khloé taler ud om - men hun sætter i alle tilfælde ord på, hvad de mange svigt har gjort ved forholdet. 

- Det er virkelig svært at genopbygge tilliden. Du dummer dig en weekend, så smadrer du et forhold, fortæller Khloé i traileren til søndagens afsnit af "Keeping Up With the Kardashians.  

Se traileren herunder - artiklen fortsætter under klippet:

Tidligere på ugen satte Khloé også ord på, hvordan humøret havde det, efter det kom frem, at hendes kæreste og faderen til hendes barn, den 27-årige basketball-spiller Tristan Thompson, havde været hende utro - og for at gøre ondt værre, havde han trådt ved siden af med hendes halvsøster Kylie Jenners bedste veninde Jordyn Woods

Artiklen fortsætter under tweetet. 

I en kort besked takkede hun sine 26,4 mio. Twitter-følgere for at være der for hende. 

- Hej, mine kære. Jeg vil lade jeg vide, at jeg sætter pris på jer. Jeg har læst jeres venlige ord, og de er en velsignelse for mig. Jeg elsker jer! Tak, tak! Jeg vender tilbage, når jeg er i humør til at snakke med jer alle. Indtil da skal I huske at være søde mod hinanden, skrev Khloé forleden på sin Twitter. 

Herunder kan du læse seneste nyt om Khloé Kardashian: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close