Efter utroskab: Kylie Jenner slår hånden af Jordyn Woods

Foto: MEGA

Kylie Jenner har stået i noget af et dilemma de seneste dage. Det er netop blevet afsløret, at hendes søster Khloé Kardashian har droppet sin basketball-fyr Tristan Thompson, fordi han har været hende utro.

Og det er ikke med hvem som helst, at den tårnhøje stjerne har lavet ugerninger med. Det er nemlig Jordyn Woods, som er Kylie Jenners bedste veninde.

Det venskab, som ellers har været utroligt stærkt igennem årene, er formentlig slut nu. Kylie har nemlig valgt at støtte sin søster i denne fejde.

Ifølge det amerianske medie E! har den unge Jenner valgt side og støtter sin familie, hvilket selvfølgelig betyder, at Jordyn Woods nu har mistet sin bedste veninde. Alt sammen fordi hun ikke kunne holde fingrene - og formentlig mere - fra ellers optagede Tristan Thompson.

Artiklen fortsætter under billedet...

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har sammen datteren True på 10 måneder.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har sammen datteren True på 10 måneder (Foto: MEGA)

En kilde tæt på Kardashian-familien fortæller, at hele den populære reality-klan er rasende på både Tristian og Jordyn. Og det inkluderer også Kylie Jenner.

Det er altså slut mellem de to bedste venner, som endda har boet sammen. Slyngveninderne har naturligvis også flittigt figureret på hinandens Instagram-profiler.

Kylie Jenner har endda i flere omgange kaldt Jordyn Woods for "wifey", og det må betyde, at deres venskab har været stærkere end de flestes.

Situationen kan umuligt have været nemt for den stenrige Jenner, som altså har skullet vælge mellem sin søster og bedste veninde. På den lange bane har Kylie nok taget det kloge valg.

I Hollywood er det ikke en god idé at være i konflikt med Kardashian-familien, som må siges at være blandt de største stjerner på kendishimlen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close