Efter brud: Sådan ønskede Alex Rodriguez Jennifer Lopez tillykke med fødselsdagen

Foto: MEGA

Trods det var tilbage i april måned, skuespillerinden Jennifer Lopez for alvor gjorde det forbi med baseballspilleren Alex Rodriguez, 45, så har han endnu ikke sluppet taget helt.

For selvom Rodriguez’ eksforlovede kort tid efter bruddet fandt kærligheden hos sin gamle flamme, Ben Affleck – noget hun i øvrigt valgte at fejre ved at vælte nettet, da hun endelig gjorde sit forhold til skuespilleren Ben Affleck Instagram-officielt med et hedt kyssebillede.

Artiklen fortsætter under opslaget

Ja, så valgte han på snedig vis at alligevel at ønske hende tillykke med den store dag.

I stedet for at sende hende en officiel hilsen, eller trykke ’like’ på hendes række af fødselsdagsbilleder, så blev det i stedet hos Lopez’ søster Lynda, lykønskningen skulle findes.

I anledningen af sangerindens fødselsdag valgte Lynda nemlig at dele et sødt selfie af hende og Lopez.

- Nu er det min tur til at fejre dig!! Min originale BFF, jeg elsker dig mere, end hvad ord kan beskrive, lyder det blandt andet i teksten til billedet, som også J. Lo selv har liket.

Artiklen fortsætter under opslaget

Noget som altså også Alex Rodriguez valgte at gøre.

Her ses det, hvordan 'arod' likede billedet. Foto: Instagram

De to følger også fortsat hinanden på de sociale medier, og helt væk fra hinanden er da endnu heller ikke. For ligesom J. Lo valgte at fejre sin store dag på en luksusyacht i St. Tropez – ja, så gjorde A Rod præcis det samme bare fire dage senere.

Ligesom sin eksforlovede, så havde baseballspilleren også en lang række venner med ombord for at fejre dagen, lige så vel som han havde tv-værten Melanie Collins ved sin side, og det er siden rygtes, hvorvidt han også har fundet kærligheden igen.

Artiklen fortsætter under billedet

Rodriguez og Lopez fandt sammen tilbage i 2017, og de to blev forlovet i 2019. Brylluppet skulle have stået i 2020, men grundet corona valgte de at udskyde det. I marts 2021 begyndte rygterne at svirre om deres brud. Foto: MEGA

Noget en kilde tæt på sportsstjernen sent tirsdag aften dog afkræftede skulle være tilfældet ifølge PageSix.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close