Jennifer Lopez og Ben Affleck fejrer fødselsdag: Fans bemærker særlig detalje

Det er ingen hemmelighed, at Jennifer Lopez og Ben Affleck har fundet sammen igen.

Som en vaskeægte kærlighedshistorie, som kun Hollywood kan producere den, har parret genfundet kærligheden efter 17 års adskillelse, og meget tyder på, at de bestemt ikke har ladet fortiden gå i glemmebogen. 

Den nu 52-årige Jennifer Lopez har i forbindelse med sin store fødselsdagsfejring delt en række billeder af sig selv og til alles glæde også et billede af hende og Ben i fuld kys og omfavnelse. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: MEGA)

Fødselsdagen blev fejret ombord på en kæmpe yacht, hvor de flotte bikinibilleder af J.Lo også er taget. Men på ét af billederne har en række fans på Twitter opdaget en helt særlig detalje. 

I baggrunden på et af billederne kan ses et indrammet billede, som faktisk fortæller en helt særlig historie. 

- Jeg ejer ikke de her billeder, men se det her påskeæg, jeg spottede, skriver den opmærksomme Twitter-bruger. 

Det indrammede foto er nemlig et gammelt billede af Jennifer Lopez og Ben Affleck på en motorcykel fotograferet sammen i 2003. Billede er taget af den legendariske fotograf Herb Ritts og er fra den periode, hvor Bennifer var kærester for første gang. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Det er dog ikke det eneste flashback, fans har fået i forbindelse med Jennifers fødselsdagsfejret. 

I en række paparazzifotos ses parret slikke sol, mens Ben kæler lidt for Jennifers bagparti. Det bringer minder tilbage fra J.Lo-videoen til 2002-hittet "Jenny From the Block", hvor Affleck gjort nøjagtigt det samme. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Der har de sidste par dage været fuldt far på Instagram-kærligheden. Bennifer dukkede først op på skuespillerinden Leah Reminis Instagram, og efterfølgende Jennifers egen. 

Lopez og Affleck genfandt kærligheden tilbage i april blot få måneder, efter sangerinden sluttede forholdet og forlovelsen med Alex Rodriguez, mens Affleck sagde farvel til sin unge kæreste, Ana de Armas, i februar. 

Parret har tidligere været forlovet fra 2002 til 2004.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close