Se billedet: Sådan ser man ud når man knalder Jennifer Lopez

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du mon ville have det, hvis du havde været på date med Jennifer Lopez, overnattet der og så kørte glad og tilfreds hjem dagen efter?

Hvilken sejr! Hvilken erobring det da ville være!

En række nye billeder af den 48-årige Ben Affleck kan få os et skridt tættere på at få defineret lige netop dén følelse. 

Han blev nemlig spottet onsdag morgen af de amerikanske paparazzifotografer, da han forlod den 51-årige sangerindes hjem i Californien.

Til at begynde med blev Oscar-vinderen tydeligt utilfreds med at blive fotograferet, men det kan være svært at skjule lykke og forelskelse, og derfor vendte humøret også lynhurtigt for Affleck, der sendte fotograferne et selvtilfreds smil. 

Puttedate i Hollywood

"The Way Back"-skuespilleren havde aftenen forinden været ude og spise på en fancy West Hollywood-restaurant med kæresten Jennifer Lopez. 

Her blev parret for første gang fotograferet med armene om hinanden siden nyheden om, at de efter 17 års adskillelse er begyndt at ses igen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Se ham lige! Hvis din mand ikke ser sådan ud, når I vågner om morgenen, så gør du muligvis et eller andet forkert. (Foto: Ritzau Scanpix)

Ben Affleck kunne simpelthen ikke lade være med at smile til paparazzifotograferne. (Foto: Ritzau Scanpix)

Hverken Jennifer Lopez eller Ben Affleck har endnu kommenteret eller bekræftet, at de er sammen igen, men behøver vi det, når vi har disse billeder af en lykkelig Ben Affleck?

Både Jennifer og Ben blev singler tidligere på året efter flere års forhold. J.Lo brød med den tidligere baseballspiller Alex Rodriguez, mens Affleck sagde farvel til den mørkhårede skønhed, Ana De Armas. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Hygge, hygge. Parret kan ikke få nok af hinaden. (Foto: Ritzau Scanpix)

Ben og Jennifer blev forlovet i 2002 efter at have mødt hinanden under indspilningerne til flopfilmen "Gigli". 

De nåede dog aldrig ned ad kirkegulvet og aflyste i 2004 både bryllup og parforhold.

Jennifer Lopez har været gift tre gange, men har tidligere udtalt, at Affleck var hendes "første store hjertesorg". 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close