Laver han lige en Jennifer? Alex Rodriguez hænger ud med sin eks

Gammel kærlighed ruster aldrig, siger man.

Så måske er det en ganske kvik strategi at gennemføre et ni ugers træningsforløb i selskab med ekskonen, når man skal ovenpå efter et brud med megstjernen Jennifer Lopez.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lopez sammen med sin eks, Rodriguez (Foto: MEGA)

Det er i hvert fald hvad baseballspilleren Alex Rodriguez, 45, nu gør. Og således ligner Hollywood-romancen, bruddet og udviklingen efterfølgende altså mere og mere plottet i en forviklingskomedie af Shakespeare.

For mens hans eksforlovede J.Lo slikker sine sår sammen med Ben Affleck – og dermed puster liv i fænomenet ”Bennifer” på ny - lader det til at A-Rod og hans ekskone gennem seks år, Cynthia Scurtis, også er på ganske god fod.

Tæt på forlovelse

På Instagram praler sportsmanden med at have gennemført et længere træningsforløb, og her smiler han om kap med sin Scurtis, som han var gift med fra 2002 til 2008.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Alex til højre og ekskonen Cynthia Scurtis i midten
(Foto: Instagram)

Sammen har parret to børn – to teenagedøtre – men efter deres brud for mere end 13 år siden fandt Rodriguez som bekendt sammen med ”Jenny From The Block”-sangerinden. Faktisk var de utroligt tæt på at blive smedet sammen, før de i april brød forlovelsen.

- Vi har fundet ud af, at vi har det bedre som venner og ser frem til at forblive det, lød det blandt andet fra parret.

Og nu dater Jennifer Lopez som bekendt skuespiller Ben Affleck, som hun faktisk ved flere lejligheder har haft svært ved at holde fingrene fra.

Parret har både holdt romantisk strandferie i Miami og middag med efterfølgende overnatning hos J.Lo i Californien.

Ja, vi ved det godt. Det er altså en lidt rodet affære.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close