Kendte29. april 2020

Cecilie Stenspil om at blive mor: Kærlighed og angst

”Badehotellet”-stjernen blev blæst omkuld af kærlighed, da hun blev mor til sønnen Samuel.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie_stenspil.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Lige for tiden sender TV 2 tredje sæson af ”Badehotellet”, og her kan man se Cecilie Stenspil som nybagt mor i rollen som Helene Aurland. Da hun i sin tid optog scenerne med den lille baby Severin i 2013, lagde hun ikke skjul på, at hun blev skruk.

– Jeg tror, samtlige mennesker på produktionen blev skrukke, sagde Cecilie dengang.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_stenspil_3.jpg
 (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Ligesom resten af holdet bag ”Badehotellet” blev Cecilie også skruk, da hun optog scenerne med søde baby Severin. (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

I dag er moderrollen ikke blot noget, den skønne ”Badehotellet”-stjerne spiller foran kameraerne. I august 2018 blev hun selv mor til sønnen Samuel, som hun har sammen med kæresten og skuespillerkollegaen Troels Lyby. Den store kærlighed til det lille barn slog fuldstændig benene væk under Cecilie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_stenspil_1.jpg
 (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

I sæson tre, der for tiden vises på TV 2 om lørdagen, er Hr. Weyse og Helene Aurlands kærlighedsbarn Severin lige kommet til verden. Hr. Weyse spilles af Jens Jacob Tychsen, 44. (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

– At blive mor føles som at tage sit hjerte og give det to ben og kigge på det: Lige så stor kærlighed, lige så stor angst er der forbundet med det, har hun sagt til IN.

Frygten for at fejle

I forbindelse med sin hovedrolle i filmen ”Kollision”, som handler om et par, der er i opløsning, reflekterede 40-årige Cecilie også over frygten for, at hendes egen familie skal gå i stykker.

– Vi arbejder hele tiden på at være den bedste forælder, og vi ved, at lige meget hvor godt vi gør det, kommer vi på et eller andet plan til at ”fucke noget op” for det her lille menneske. Men det gælder måske især, når vi holder op med at lytte til hinanden.

Ammede mellem optagelserne

Lille Samuel, der i dag er et år og syv måneder, har været med sine skuespiller-forældre på optagelser, siden han var fem uger gammel.

Først var han med i kulisserne til ”Badehotellet”, og siden var han med i Aarhus, da Cecilie indspillede ”Kollision”. Her havde hun både Troels og sin egen mor med til at hjælpe med pasningen af sønnen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_stenspil_2.jpg
 (Foto: Rolf Konow)

Lille baby Samuel var med mor på job, da Cecilie optog filmen ”Kollision” sammen med Nikolaj Lie Kaas, 46. (Foto: Rolf Konow)

– Filmholdet var simpelt hen så tjekket, at det hele blev indrettet sådan, at når han skulle ammes eller var vågen og havde brug for sin mor, så stoppede vi optagelserne, og så var han sammen med mig. Og når han skulle sove igen, kørte han en tur i barnevognen med mormor, har hun fortalt til IN.

​Den store kærlighed

Troels Lyby og Cecilie Stenspil mødte hinanden, da de begge to spillede med i musicalen ”Next to normal” på Nørrebro Teater i 2012.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_stenspil_5.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Skuespillerparret Cecilie Stenspil og Troels Lyby, 53, er sammen forældre til sønnen Samuel, som er et år og syv måneder. Troels har også børnene Johannes og Klara fra et tidligere forhold. (Foto: Dan Mariegaard)

På trods af aldersforskellen på 13 år så blev de to kollegaer meget forelskede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_stenspil_4.jpg
 (Foto: Viaplay)

I Viaplay-serien ”Straight Forward” spiller Troels og Cecilie begge to med.
– Serien er mest en jagt, hvor hun er ét sted, og jeg er et andet, så vi havde ikke ret mange scener sammen. Men når vi havde, og der var sat tre timer af til dem, lavede vi dem på én. Når man kender hinanden så godt, så går skuespillerarbejdet lynhurtigt. Det er en fornøjelse, og hun er bare vildt dygtig, har Troels sagt til Ekstra Bladet. (Foto: Viaplay)

– Jeg tror af hele mit hjerte på, at vi havde mødt hinanden, uanset om vi var i samme fag eller ej. Der er noget kemi der, som er rigtig fantastisk. En stor genkendelse. Nogle gange, når man møder et andet menneske, er der sådan en genklang, har hun sagt til ALT.dk.

Sponsoreret indhold