Nyheder13. september 2018

Cecilie Stenspil fødte for tidligt

Cecilie Stenspil og Troels Lybys søn kom til verden tidligere end ventet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-68582.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Tidligere i dag afslørede Cecilie Stenspil, 38, og Troels Lyby, 51, at de var blevet forældre til en søn.

Men faktisk har parret holdt nyheden om familieforøgelsen hemmeligt i noget tid, skuespilparrets søn blev nemlig født tre uger før termin. Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er Cecilie Stenspils agent, Sten Hassing Møller, der fortæller, at parrets søn kom til verden for tre uger siden, og at de nybagte forældre gerne ville vente til terminsdatoen med at offentliggøre den glædelige nyhed.

- Han skulle være født 10. september, så han var lidt lille. Men de har det meget fint nu, og parret er meget glade og lykkelige, fortæller Cecilie Stenspils agent til Ekstra Bladet.

Ifølge sundhed.dk betegnes en fødsel som værende inden for termin, når den går i gang mellem 37. og 42. graviditetsuge, så Stenspil fødte næsten inden for termin.

Det er første gang, 38-årige Cecilie Stenspil er blevet mor. 51-årige Troels Lyby er far til to børn fra et tidligere forhold, så den nybagte mor har erfaren rådgivning inden for rækkevidde. Det var i 2012, at SE og HØR afslørede, at Troels Lyby havde forladt sin kone Tanja til fordel for kollegaen Cecilie Stenspil, som bl.a. er kendt for TV-serien "Livvagterne" og "Badehotellet". Umiddelbart før forholdet blev afsløret, havde Cecilie brudt med sin kæreste igennem ni år, skuespilleren Mads M. Nielsen. Kærligheden mellem Lyby og Stenspil begyndte at blomstre under teaterforestillingen "Next to Normal", som de spillede sammen i på Nørrebro Teater i foråret 2012. Men havde de ikke mødt hinanden som kolleger er Cecilie Stenspil overbevist om, at det var sket alligevel. - Jeg tror af mit hjerte på, at vi havde mødt hinanden, uanset om vi var i samme fag. Der er noget kemi der, som er rigtig fantastisk. En stor genkendelse. Nogle gange, når man møder et andet menneske, er der sådan en genklang, har Cecilie Stenspil tidligere sagt til Alt for Damerne.

Sponsoreret indhold