Nyheder 14. marts 2017

Sådan mødte Hr. og Fru Aurland hinanden

Hvis du også har undret dig over, hvordan det umage par fra "Badehotellet" fandt sammen, så gav den ene af seriens forfattere svaret i går aftes

Billeder fra Badehotellet

"Badehotellet" er fyldt med ægtepar, der mere eller mindre passer godt sammen, men et af parrene er bestemt et umage par. 

Og i går fortalte TV-seriens forfatter Hanna Lundblad så, hvordan Hr. og Fru Aurland fandt sammen. 

Det gjorde hun i en chat med seerne af den populære serie.

- Kontorchef Aurland var kontorchef i departementet, hvor Helenes far arbejdede, og han havde inviteret ham hjem til middag og synes, at han muligvis var et godt parti til hans unge datter, forklarede Hanna Lundblad i går aftes i chatten med seerne. 

- For at følge konventioner og rette tid, har Helene så indvilliget i at gifte sig med kontorchef Hjalmar, når far så gerne vil. Det er måske ikke lige et match ’made in heaven’ for nogen andre end Helenes far, fortæller Hanna Lundblad til TV2.dk

Sæson fire af "Badehotellet", der netop er løbet over skærmen, har ikke været nogen let tid for Hr. og Fru Aurland. Det var nemlig i denne sæson, at Hr. Aurland endelig fandt ud af, at hans unge kone havde været ham utro med Hr. Weyse.

Hvordan det kommer til at gå for Hr. og Fru Aurland må fans af "Badehotellet" vente et godt stykke tid på. Den populære serie vender nemlig først tilbage med sæson fem til næste år. 

Se flere billeder fra "Badehotellet" i galleriet herunder

Billeder fra Badehotellet

Sponsoreret indhold