Kendte9. februar 2023

Caroline Flemings komplicerede kærlighed: Ville eje millioner, hvis tårer var guld

Eksbaronesse Caroline Fleming er blevet single igen-igen. SE og HØR optrevler her hele hendes kærlighedshistorie
Caroline Fleming har flere forliste forhold i bagagen. Allesammen til yderst velhavende mænd. 
Caroline Fleming har flere forliste forhold i bagagen. Allesammen til yderst velhavende mænd.
 Foto: Ritzau Scanpix

Kærlighed kan være en svær størrelse. Det ved Caroline Fleming om nogen.

Siden Caroline Fleming i 2008 blev skilt fra den engelske rigmand Rory Fleming, er det ikke lykkedes hende at finde the one, og nu er hun igen single.

Det bekræftede hendes presseagent Elisa Lykke i aftes over for SE og HØR efter et kryptisk opslag på Instagram, hvor den stormombruste tv-baronesse indikerede, at kærligheden endnu engang er brast.

- Livet og kærlighed går desværre ikke altid som vi ønsker og drømmer om.
Men med mod og et åbent hjerte, vil der altid være nye eventyr i horisonten, skrev hun indledningsvist før hun skiftede emne til at tale om ADHD.

Caroline, som er født ind i samfundets øverste top, tog det første skridt ind i et luksusliv, da hun giftede sig ind i en af englands absolut rigeste familier. Den daværende baronesse fejede fuldstændig benene væk under Rory Fleming, som friede blot fire dage efter at have mødt den danske skønhed.

Caroline har tidligere fortalt til B.T., at hun stiller tårnhøje krav til de mænd, hun forelsker sig i.

- Jeg vil kunne spejle mig i hans hjerte, jeg vil kunne spejle mig i hans sjæl. Jeg vil kunne spejle mig i hans hjerne. Og så vil jeg ovenikøbet også have, at han er verdens lækreste mand, så jeg har lyst til at have ham hele tiden, lød kontaktannoncen.

Caroline Fleming giftede sig til en uudtømmelig bankbog, da hun i 2001 ægtede Rory Fleming. Sammen har de børnene Alexander og Josephine. Efter syv år som kernefamilie, var skilsmissen en realitet. 
Caroline Fleming giftede sig til en uudtømmelig bankbog, da hun i 2001 ægtede Rory Fleming. Sammen har de børnene Alexander og Josephine. Efter syv år som kernefamilie, var skilsmissen en realitet.
 Foto: Aller Media

Fælles for alle Carolines bejlere er dog en bugnende bankbog, og man kan fristes til at tro, at det minimum kræver et tocifret millionbeløb at lirke låsen til Carolines hjerte op.

Millioner eller ej blev det deres forskellige værdier, der ledte til skilsmissen mellem Caroline og Rory. For da Rory afslørede, at han havde i sinde at sende deres to børn, Alexander og Josephine på kostskole, satte Caroline foden ned – derefter tog hun sine to børn i hånden og skred fra ægteskabet.

Stormfuld kærlighed

Efter skilsmissen fra Rory, faldt Caroline pladask for fodboldmillionæren Niklas Bendtner. De to mødtes under tv-optagelserne til ”Baronessen flytter ind” på Kanal 4.

Caroline kontaktede Nicklas og spurgte, om han ville dukke op som hemmelig gæst i hendes program – og det ville han som bekendt mægtig gerne.

Tv-baronessens begejstring oversteg fuldstændig de fodboldentusiastiske drenge i den familie, hun hjalp, da Bendtner ud af det blå dukkede op i deres kolonihave.

Overordentligt overstadig faldt hun boldjongløren om halsen, da hun bød ham velkommen. Og da fodboldseancen var overstået, føjede hun med tusch sin fødselsdag til rækken af tatoveringer på skandalespillerens håndled.

Amorinerne var allerede helt ude af kontrol i udsendelsen, og året efter bekræftede de efter vedholdende rygter, at de var et par.

Lykken lyste ikke just ud af Caroline Fleming og Nicklas Bendtner. Kort efter deres søn Nicholas kom til verden, gik de fra hinanden. 
Lykken lyste ikke just ud af Caroline Fleming og Nicklas Bendtner. Kort efter deres søn Nicholas kom til verden, gik de fra hinanden.
 Foto: All Over Press

Forholdet endte dog lige så stormfuldt, som det begyndte. I december 2010 fødte Caroline parrets søn Nicholas, og allerede i februar 2011 var de fortid.

I sin bog ”Begge sider” beskrev Bendtner i 2019, at det var løgne og mistanke om utroskab, der ødelagde forholdet.

Hemmelige scoringer

Det har ingenlunde skortet på mænd i Carolines liv. Siden Bendtner har der været en yngre fyr, som hun aldrig introducerede for omverdenen.

Hun adresserede dog aldersforskellen i realityprogrammet ”Ladies of London”, hvor seerne fik lov til at komme med Caroline hen til psykolog. Og det var her, hun afslørede, at hun havde slået de lakerede kløer i en yngre mand.

- Jeg har mødt en vidunderlig mand, som er yngre end mig, men jeg er ligeglad. Jeg er virkelig ligeglad. Alder er bare et tal, forklarede Caroline i udsendelsen.

Kort forinden havde SE og HØR afsløret, at Caroline dannede par med den unge finansfyr Christian Hostetter, som med sine dengang 27 somre var hele 12 år yngre end Caroline. Ligesom de andre – hvis man lige ser bort fra Bendtner – er Hostetter ligeledes en yderst veluddannet herre med eksamensbevis fra det fine Princeton University.

Hostetter er født i USA, men boede på daværende tidspunkt i London – ligesom Caroline. Det er derfor nærliggende at tro, at det var ham, hun talte om ved psykologen.

Siden forelskede hun sig i en spansk fyr, som forblev anonym. Han røg dog ud igen, fordi den tidligere ”Topmodel”-vært ikke brød sig om hans odeur.

- Jeg måtte sige nej, fordi der var noget ved hans duft. Jeg er meget, meget duftfikseret. Duft skal bare fungere – du skal have lyst til at spise den duft, som du har på, forklarede hun efter bruddet til modemagasinet IN.

En overgang bankede hendes adelige hjerte for franskmanden Hervé Larren, som hun mødte på en rejse til Amerika.

Franskmanden duftede modsat den spanske tyr vidunderligt, og kræsne Caroline blev straks betaget.

- Vi mødtes for to år siden i elevatoren på Peninsula Hotel i Los Angeles. Jeg havde badet i poolen og skulle ned på mit værelse. Jeg havde hverken briller eller kontaktlinser på, men lagde mærke til den vildeste duft, har hun afsløret over for Billed-Bladet.

Hervé var veluddannet med eksamensbeviser fra Havard og Columbia University, iværksætter inden for cryptovaluta og styrtende rig. Med andre ord et godt parti, der kunne opretholde Carloline Flemings ekstravagante livsstil.

Caroline Fleming og den franske rigmand Hervé Larren foran eksbaronessens barndomshjem Valdemars Slot. 
Caroline Fleming og den franske rigmand Hervé Larren foran eksbaronessens barndomshjem Valdemars Slot.
 Foto: Martin Høien

Venskabet mellem dem udviklede sig til en romance, og Hervé nåede at blive introduceret for familien under et besøg i eksbaronessens barndomshjem Valdemars Slot, inden lykken brast og Caroline atter var fri på markedet.

Kuldsejlet kærlighed og ADHD

Den næste i rækken på Carolines trofæliste hedder Carsten Friis. Han er ifølge Caroline en gammel ven af familien, som hun har kendt, siden hun var 16. Efter både han og Caroline blev skilt, ebbede venskabet ud i sandet.

Kontakten genoptog de i 2019, da de indgik et samarbejde om en skokollektion for skomærket Billi Bi, som Carsten ejer. Designsamarbejdet bar mere en blot en ny kollektion med sig – for henover duften af ny læder, blomstrede kærligheden.

Carsten Friis, yderst til venstre, og Caroline Fleming sneg sig udenom den røde løber til premieren på "The Gentleman" i Big Bio i Nordhavn, men undslap dog ikke pressefotografens linse. 
Carsten Friis, yderst til venstre, og Caroline Fleming sneg sig udenom den røde løber til premieren på "The Gentleman" i Big Bio i Nordhavn, men undslap dog ikke pressefotografens linse.
 Foto: Dan Mariegaard

Halvandet år efter stod de frem som kærester.

- Jeg føler, at han er mig ligeværdig på alle niveauer og møder mig i øjenhøjde, selv om han er min høje flotte prins, som jeg også kan kigge op på og beundre. Og jeg elsker netop det. At jeg beundrer ham.

- Det har jeg aldrig prøvet før med en mand, har hun tidligere fortalt til Alt for damerne om forholdet til Billi Bi-bagmanden og sendte dermed samtidig en bredside afsted mod sine tidligere kærester.

I juni 2021 krakelerede kærligheden dog igen, og fru Fleming gav sin nye ADHD-diagnosen skylden for det kuldsejlede forhold.

- Det har det selvfølgelig. Det har haft konsekvenser for kærlighed. For venskaber. For alt, sagde hun til Alt for damerne.

I foråret 2022 blev Caroline atter ramt af Amors pil. Denne gang var det rigmand Henrik Lind, som med milliarder på bankbogen er en af Aarhus’ rigeste, der var eksbaronessens udkårne.

Forholdet mellem Caroline Fleming og Aarhus rigeste, Henrik Lind, er nu fortid. 
Forholdet mellem Caroline Fleming og Aarhus rigeste, Henrik Lind, er nu fortid.
 Foto: Dan Mariegaard

Knap et år holdt kærligheden mellem de to. I går meldte Caroline Fleming således ud, at hun igen er single.

Det er dog ikke kun i den romantiske afdeling, Caroline har problemer med relationerne.

Hun har tidligere fortalt om sit yderst betændte forhold til sin far, den nu afdøde lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, ligesom hun ikke har haft kontakt med sin lillesøster Louise ”Duddi” Albinus, siden de ragede uklar over Valdemars Slot.

Sponsoreret indhold