Kendte 31. august 2021

Caroline Fleming forelsket igen: Scorer milliardær

Tv-baronessen har været på kærlighedsferie i Sydfrankrig med Henrik Lind, der er god for hele 5,5 milliarder.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smilet er atter tilbage hos Caroline Fleming, 45. For SE og HØR kan nu afsløre, at tv-baronessen er forelsket til op over begge ører.

Den udkårne er ingen ringere end milliardæren Henrik Lind, 46, der med sin placering som den 24. rigeste dansker er god for svimlende 5,5 milliarder kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Henrik Lind, der er den nye mand i tv-baronessens liv, er god for 5,5 milliarder kroner. (Foto: Ritzau Scanpix)

Kilder meget tæt på parret bekræfter over for SE og HØR, at de gennem et par måneder har flettet fingre, og de er da også allerede blevet spottet sammen på en romantisk rejse til Sydfrankrig, hvor der ikke var tvivl om, at de er romantisk involveret i hinanden.

De er ligeledes blevet set i Jylland, hvor Henrik Lind indtil begyndelsen af året boede sammen med sin kone Karina og deres tvillinger. Parret er dog blevet skilt, så der ikke er noget til hinder for, at han nu fletter fingre med Caroline.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Tv-baronessens nye kæreste har skabt sig en enorm formue på at købe og sælge strøm og kan i dag kalde sig for Danmarks 24. rigeste. (Foto: Ritzau Scanpix)

Romancen er dog ikke noget, hverken Henrik eller Caroline har lyst til at udtale sig om.

– Vi har ingen kommentarer til det, siger Caroline Flemings pr-rådgiver, Elisa Lykke, til SE og HØR.

Fri til kærlighed

For to måneder siden kunne SE og HØR afsløre, at Caroline Fleming og Carsten Friis var gået fra hinanden, og på det tidspunkt var det allerede flere måneder siden, de byttede titlen “kærester” ud med “venner”, så da Henrik og Caroline mødtes, var de begge fri af tidligere forhold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Caroline Fleming, 45, er glad igen, efter at hun har fundet kærligheden i den jævnaldrende Henrik Lind. (Foto: Dan Mariegaard)

Tv-baronessens kærestes formue er skabt på at købe og sælge strøm. Han køber den, når den er billig, og sælger den, når den er dyr. Og det har sammen med andre forretninger været med til at gøre ham til en af de rigeste i landet.

Stille velgører

Henrik Lind er dog en kæreste, der på ingen måde har samme forhold til offentligheden, som Caroline Fleming har. Mens hun gerne fører sig frem i store rober på røde løbere, har han levet en tilværelse under befolkningens radar.

Han har dog været gift med en kvinde ved navn Karina, som han har tvillinger med, og de var begge involveret i velgørenhed, mens de var sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Caroline Fleming elsker de røde løbere, mens Henrik altid har levet under den offentlige radar. (Foto: Hanne Juul)

I december 2019 donerede han således hele 250 millioner kroner til et nyt grønt idræts- og eventområde i Højbjerg ved Aarhus.

– Jamen jeg gør det, fordi jeg gerne vil give noget tilbage til den by, der har været en rød tråd gennem hele mit liv. Jeg er født og opvokset her, lød et af de meget få offentlige citater fra milliardæren dengang.

Nu skal han finde sig til rette med en kvinde, der gerne taler meget – og højt, og som ikke er bleg for at stille sig op foran en mur af fotografer. Spørgsmålet er så blot, hvornår hun vil stå offentligt ved, at den ny kærlighed i hendes liv er Henrik Lind.

Sponsoreret indhold