Kendte 17. november 2019

Caroline er målløs over Bendtner: Rystet og vred

Tv-baronessen Caroline Fleming er rystet i sin grundvold over Nicklas Bendtners bog, der har chokeret stort set alle i kendis-Danmark.
(Foto: Peter Grosen)

Det kan godt være, at titlen på Bendtners bog er "Begge sider". Men det er bestemt ikke en dækkende titel, hvis man spørger Caroline Fleming, 44, der føler, at den er ensidig og løgnagtig.

Ifølge SE og HØR's oplysninger er hun rasende over bogen, der i den grad kan betegnes som et sandt karaktermord på hende. Caroline mener nemlig, at der er masser af usandheder i bogen, der samtidig tegner et billede af, at hun kun er optaget af overfladiske ting.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes kvaliteter og styrker bliver aldrig nævnt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Politikens Forlag)

Der bliver ikke lagt fingre imellem i Nicklas Bendtners "Begge sider". (Foto: Politikens Forlag)

Kidnapning eller ej?

Ifølge en kilde tæt på Caroline Fleming er det heller ikke korrekt, når Bendtner skriver, at hun har anmeldt ham for kidnapning, da deres søn, Nicholas, var helt lille.

– En dag har jeg brug for at være tæt på min søn. Jeg kan dårligt tænke på andet, så jeg dukker uanmeldt op på Draycott Avenue (Carolines gamle adresse i London, red.). Caroline er ikke hjemme, men barnepigen er. Og det er Nicholas også. Efter en smule overtalelse triller jeg afsted med barnevognen. Telefonen ringer, da vi sidder på en bænk i Hyde Park. "Kom tilbage med ham, lige med det samme!" råber Caroline. Det gør jeg så, men før jeg når så langt, dukker en politibil op. Jeg er blevet anmeldt for kidnapning, skriver Bendtner i bogen.

Og det er løgn, hvis man skal tro på Caroline.

– Man kan ikke finde en anmeldelse på kidnapning hos politiet i London, fordi det simpelthen aldrig er sket. Det er løgn, siger en kilde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Ved Glyptoteket i København ankom Caroline og Bendtner som superstjerner. Nu afslører Bendtner, at han havde det dårligt i forholdet og synes, at tv-baronessen er overfladisk. (Foto: Hanne Juul)

Overfladisk overklasseløg

Andre ting i bogen gør også tv-baronessen rasende. Blandt andet når Nicklas skriver, at Caroline er besat af livet i rampelyset:

– Hendes drøm er, at vi bliver vores tids svar på 1970'ernes Elisabeth Taylor og Richard Burton. Men hun kan også godt lide Victoria Beckham. Beckham-parret er helt klar også en inspiration.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Til DANSK Fashion Awards i maj 2010 viste Nicklas Bendtner, 31, og Caroline Fleming sig frem i offentligheden sammen for første gang. (Foto: Hanne Juul)

Caroline Fleming bliver desuden karakteriseret som et decideret overfladisk overklasseløg:

– Hendes venner kommer fra England, Danmark og Frankrig. Det varierer meget, og der er ikke mange gengangere fra måned til måned. Sammenlignet med min egen kerne fra Amager – og faktisk også den nye flok i London – er udskiftningen stor. Det ligner, at folk hooker up, fordi de kan hjælpe hinanden på den ene eller anden måde. Deres fællesnævner er formuer, og hvis de tilfældigvis har adgang til noget, som du gerne vil have fingrene i, kan de så let som ingenting blive dine nye bedste venner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Dette billede blev brugt i samtlige medier i månedsvis og skulle symbolisere det lykkelige, perfekte par. (Foto: Mikael Rieck)

Forholdet sables ned

Selve kærlighedsforholdet mellen Caroline og Nicklas får også en beskrivelse, der er meget trist:

– Tilbage i London bliver jeg ved med at gøre en indsats. Og imens har Caroline fået ambitioner for. Vi skal igen være Danmarks førende power-couple. Hun har talt med folkene bag Elle – et modemagasin for kvinder. De vil gerne putte os på forsiden sammen ... Hvis man ser efter på billederne, fyrer Caroline den af, mens jeg kigger skræmt ind i kameraet. Og artiklen er ikke bedre. Det er sindsygt, så uærligt det hele er. Vi bliver kaldt soulmates og fremstår, som om vores liv er intet mindre end perfekt. Der står ting som: "De ser forelskede og lykkelige på hinanden, mens de taler." og "De er så forelskede, at det går direkte i hjertet." Hvis det er sandt, burde jeg måske blive skuespiller.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: ELLE)

Forsiden på magasinet Elle fra 2010. – Vi bliver kaldt soulmates og fremstår, som om vores liv er intet mindre end perfekt, skriver Bendtner i bogen. (Foto: ELLE)

Ked af det

Specielt disse afsnit har påvirket Caroline. Hun er ekstremt ked af det og såret over Nicklas' måde at beskrive deres forhold på, og hun er rystet over, at han kan finde på at beskrive det på en så ondskabsfuld måde.

Ifølge SE og HØRs oplysninger overvejer Caroline Fleming, om hun skal reagere på bogen, eller om hun bare skal lade det gå i glemmebogen.

Ifølge sin agent, Unique Models-direktør Jesper Thomsen, har hun på nuværende tidspunkt ingen kommentar til Nicklas' angreb.

Sponsoreret indhold