Selena Gomez og Justin Bieber: Nu taler de om babynavne

Efter de har fundet sammen igen, har Selena Gomez og Justin Bieber pludselig travlt.

Efter de har fundet sammen igen, har Selena Gomez og Justin Bieber pludselig travlt.

Foto: All Over Press

I går kom det frem, at Selena Gomez, 25, og Justin Bieber, 23, gerne vil flytte sammen, men det er ikke de eneste fremtidsplaner, som parret pønser på. 

Nu hævder magasinet Life & Style, at Jelena - som parret bliver kaldt af fans - taler om både bryllup og baby. 

Det er angiveligt Selena Gomez' nyretransplantation i sommer, der har fået hende til at tage sit liv op til revision. 

- Selenas helbredsforskrækkelse har givet hende mere grund til at leve livet end nogensinde før, forklarer en kilde til Life & Style. 

- Hun vil ikke spilde et eneste, dyrebart sekund, tilføjer insideren. 

Derfor har parret diskuteret fremtiden, der skal rumme både bryllup og børn. Life & Styles kilde fortæller, at parret har "diskuteret at stikke af og blive gift".

- Men nu vil hun have et bryllup - jo større, jo bedre. Hun vil have en hvid kjole, tusindvis af farverige roser og hendes bedste veninder som brudepiger, afslører kilden, der også kan løfte sløret for, at Selena Gomez vil giftes i Texas, hvor hun er fra, mens Justin Bieber vil giftes i Los Angeles.

- Måske gør de begge dele, lyder det fra kilden. 

Udover bryllupsplaner taler de to unge stjerner også om babyer. 

- De siger begge, de vil have en lille pige, lyder det fra Life & Styles insider. 

Og især babynavne er angiveligt et populært samtaleemne mellem Gomez og Bieber.

- De leger med navne som Eva eller Ava, Marie, Harlow og Stella, remser kilden op. 

Kilden fortæller også, at Selena Gomez overvejer navnet Francia efter hendes veninde, der donerede sin nyre til Selena Gomez. Men hvad hvis det bliver en dreng?

- Selena elsker navnet Jacob, fortæller kilden. 

- Hun ved, hun vil have et navn med "J", for det vil passe perfekt med Justin. Hun har altid gerne ville have børn med Justin, slår insideren fast. 

Life & Styles kilde antyder også, at Selena Gomez muligvis allerede kan være gravid. 

- Hun kan allerede være gravid, siger kilden og henviser til, at hun angiveligt ikke har drukket alkohol. 

- Og hvis hun er gravid, så vil hun blive overlykkelig, slår insideren fast. 

Rygterne om, at Justin Bieber og Selena Gomez var sammen igen tog for alvor fart i slutningen af oktober, da det kom frem, at Selena Gomez og The Weeknd var gået fra hinanden efter 10 måneder sammen.

Senere kom det så frem, at det var The Weeknd, der var den, der trak stikket på forholdet, og meget tydede på, at "Come & Get It"-stjernen søgte trøst hos sin eks. 

Ifølge People tog Justin Bieber kontakt til sin Selena Gomez, da han erfarede, at hun i sommer havde været gennem en nyretransplantation. Selena Gomez' venner og familie var dog langt fra begejstrede for, at Bieber igen var en stor del af Gomez' liv. 

- Justin er klar over, at Selenas familie ikke er begejstrede for, at de ses. De synes, at han var årsag til stor sorg for hende, afslører en kilde tæt på Bieber til People. 

- Justin håber på, at han kan bevise, at han har forandret sig, tilføjer vennen. 

De seneste uger er Bieber og Gomez blevet set sammen mindst fem gange. 

- De har meget at tale om og har det sjovt med at indhente det fortabte, afslørede en kilde. 

- På grund af det faktum, at Selena og Justin var i et forhold, der varede i et halvt årti, så er hun meget udsat for at rebounde med ham, selvom hun ved, at det ikke er det rette at gøre, vurderer dr. Danielle Forshee, der er psykolog, over for magasinet Life & Style

- Når nogen kommer ud af et forhold, er de altid følelsesmæssigt udsatte over for at falde tilbage i gamle forhold eller at engagere sig i en anden form for adfærd, hvor de kan få en fornemmelse for, at de bliver distraheret fra de negative følelser, der følger efter et brud, forklarer Forshee.

Derfor gør Justin Bieber nu alt for at få hendes venner og familie til at tø op over for ham. Det skriver HollywoodLife

- Selena er blæst bagover af Justins nye integritet, afslører en kilde tæt på parret til HollywoodLife. 

- Siden de fandt sammen igen, har Justin holdt ethvert løfte, og han gør alt det, han siger, han vil gøre. Selena føler sig sikker i deres forhold, fordi han gør det nemt for hende at stole totalt på ham, tilføjer kilden. 

De seneste uger er Justin Bieber og Selena Gomez blevet set sammen adskillige gange: De har været i kirke sammen, de har været ude at cykle sammen, de har spist morgenmad sammen, og hun har været med ham til ishockey-træning. 

- Justin er vokset, modnet og har virkelig forandret sig over de seneste par år, forklarer kilden om ændringerne, der har gjort, at Selena Gomez har indvilget i at give deres forhold en chance til. 

- Hun er forelsket på ny i en ny og forbedret Justin, der ringer, når han siger, han vil ringe, skriver beskeder, når han siger, han vil skrive beskeder, og han gør alting rigtigt, lyder det fra insideren. 

Se flere billeder af Justin Bieber og Selena Gomez i galleriet. 

Justin Bieber og Selena Gomez på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close