Hollywood30. oktober 2017

Selena Gomez fik venindens nyre: Skulle skrive testamente

Selena Gomez afslører nye detaljer fra den nyretransplantation, som hun undergik i sommer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.8715715ck.jpg
 Foto: All Over Press

I september afslørede Selena Gomez, 25, at hun havde fået en nyretransplantation, og i et nyt interview fortæller sangeren så, hvor alvorlig hendes situation var.

Det er Selenas veninde Francia Raisa, der har doneret sin ene nyre til Selena, og veninden fortæller sammen med Gomez også om forløbet set fra hendes synspunkt i interviewet.

Selena Gomez afslører blandt andet, at hendes nyretransplantation var tæt på at gå galt. Da hun vågnede efter nyretransplantationen, der normalt varer et par timer, fik hun det pludselig dårligt.

- Jeg husker, at jeg vågnede to timer efter og så min mor og min stedfar, og jeg havde det okay. Jeg havde det rigtig godt, fortæller Gomez i TV-interviewet ifølge HollywoodLife.

- Jeg fik set Francia og fortalte hende, at jeg elskede hende. Så gik jeg tilbage til mit værelse og prøvede på at falde i søvn, men midt i det begyndte jeg at hyperventilere. Jeg var i store smerter, beretter "Come & Get It"-stjernen.

Lægerne hastede hende atter ind på operationsbordet, fordi den nye nyre var tæt på at stå af, og lægerne måtte arbejde på hende i seks timer.

- Den normale nyre-proces varer kun to timer, forklarer Gomez i interviewet.

- En af arterierne havde åbenbart snoet sig. Jeg er bare meget taknemlig for, at folk ved, hvad der skal gøres i sådan en situation, lyder det fra sangstjernen.

Selena Gomez' veninde Francia Raisa fortæller, at hun var meget rolig under hele forløbet, men at det var skræmmende, da de blev bedt om at skrive deres testamenter.

- Der er ingen garanti for, at du vågner op igen, siger Raise i interviewet om nyretransplantationen.

- Min mor ville ikke engang være der, da jeg vågnede, men hun elsker Selena så højt, så hun var splittet, fortæller Raisa.

Artiklen forsætter under billedet.

Selena Gomez afslørede nyheden om hendes nyretransplantation på sin Instagram tilbage i september.

- Jeg er godt klar over, at nogle af mine fans lagde mærke til, at jeg ikke var så aktiv henover sommeren, og at de spurgte, hvorfor jeg ikke promoverede min nye musik, som jeg er ekstremt stolt af. Så jeg fandt ud af, at jeg havde brug for en nyretransplantation på grund af min Lupus. Det var det, jeg havde brug for at gøre, for at passe på mit helbred, fortæller Selena til sit billede, hvor hun også viser sine store operations-ar frem.

Selena dedikerer det mest af sit Instagram-opslag til veninden Francia Raisa, der donerede sin nyre til hende.

- Og til sidst, så kan ord ikke beskrive, hvordan jeg skal takke min smukke veninde Francia Raisa. Hun gav mig den største gave ved at donere sin nyre til mig. Jeg er utroligt taknemmelig. Og jeg elsker dig så meget, skriver Selena.

Allerede sidste sommer valgte Selena at stå frem og fortælle, hvad sygdommen Lupus gør ved hende.

- Jeg har fundet ud af, at angst, panikanfald og depression kan være bivirkninger ved Lupus, hvilket kan udgøre en udfordring i sig selv, sagde Selena Gomez i en pressemeddelelse.

Da Selena udsendte pressemeddelelsen valgte hun samtidig, at tage en pause for at passe på sig selv.

- Jeg ønsker at være proaktiv og fokusere på at opretholde mit helbred og min glæde, og derfor har jeg besluttet, at den bedste vej frem er at tage fri i et stykke tid, fortalte sangerinden.

Kom hjem til Selena Gomez i galleriet.

Hjemme hos Selena Gomez

Sponsoreret indhold