Selena Gomez og Justin Bieber set sammen - igen, igen, igen!

Selena Gomez\' og Justin Biebers udflugt til ishockeybanen er et af de mange møder, som de to eks\'er er blevet set på for nylig.

Selena Gomez' og Justin Biebers udflugt til ishockeybanen er et af de mange møder, som de to eks'er er blevet set på for nylig.

Foto: All Over Press

Meget tyder på, at Selena Gomez og Justin Bieber slet ikke kan få nok af hinanden. Den seneste uges tid er de blevet set sammen nærmest hver dag: De har været i kirke sammen, de har spist morgenmad sammen, de har været ude at cykle sammen, og nu er de så blevet set sammen igen. 

Da Justin Bieber skulle træne ishockey onsdag aften, sad Selena Gomez loyalt på tilskuerrækkerne og heppede på ham. Da træningen var overstået, stjal hun tilmed hans spillertrøje og hoppede selv i den.

Sammen kørte de i Justin Biebers gigantiske bil hjem til hende hus i Studio City i Los Angeles. 

Justin Bieber lægger ikke skjul på, at han elsker at spille ishockey, der vel kan betegnes som værende Canadas nationalsport. Da popprinsen sidste år var i Danmark, slog han således et smut forbi Rungsted for at svinge staven.

Bieber og Gomez' seneste møde er kun et blandt mange på det seneste, og det fyrer op under rygterne om, at de to turtelduer igen har fundet melodien. Parret var sammen on/off fra 2011-2015. 

Rygterne tog for alvor fart tirsdag, da det kom frem, at Selena Gomez og The Weeknd var gået fra hinanden efter 10 måneder sammen.

Senere kom det så frem, at det var The Weeknd, der var den, der trak stikket på forholdet, og nu tyder meget på, at "Come & Get It"-stjernen søger trøst hos sin eks. 

Ifølge People tog Justin Bieber kontakt til sin eks, da han erfarede, at hun i sommer havde været gennem en nyretransplantation. Selena Gomez' venner og familie er dog langt fra begejstrede for, at Bieber igen er en stor del af Gomez' liv. 

- Justin er klar over, at Selenas familie ikke er begejstrede for, at de ses. De synes, at han var årsag til stor sorg for hende, afslører en kilde tæt på Bieber til People. 

- Justin håber på, at han kan bevise, at han har forandret sig, tilføjer vennen. 

Den seneste uges tid er Bieber og Gomez blevet set sammen mindst tre gange. 

- De har meget at tale om og har det sjovt med at indhente det fortabte, lyder det yderligere. 

- På grund af det faktum, at Selena og Justin var i et forhold, der varede i et halvt årti, så er hun meget udsat for at rebounde med ham, selvom hun ved, at det ikke er det rette at gøre, vurderer dr. Danielle Forshee, der er psykolog, over for magasinet Life & Style

- Når nogen kommer ud af et forhold, er de altid følelsesmæssigt udsatte over for at falde tilbage i gamle forhold eller at engagere sig i en anden form for adfærd, hvor de kan få en fornemmelse for, at de bliver distraheret fra de negative følelser, der følger efter et brud, forklarer Forshee.

Se alle billeder af Selena Gomez og Justin Bieber til ishockey-træning i galleriet. 

Selena Gomez og Justin Bieber til ishockey 021117

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close