Selena Gomez har fået ny nyre

Selena Gomez har fået ny nyre

Selena Gomez har fået ny nyre

Foto: All Over

25-årige Selena Gomez har fået ny nyre, det afslører hun i et billede på Instagram. 

- Jeg er godt klar over, at nogle af mine fans lagde mærke til, at jeg ikke var så aktiv henover sommeren, og at de spurgte, hvorfor jeg ikke promoverede min nye musik, som jeg er ekstremt stolt af. Så jeg fandt ud af, at jeg havde brug for en nyretransplantation på grund af min Lupus. Det var det, jeg havde brug for at gøre, for at passe på mit helbred, fortæller Selena til sit billede. 

Artiklen fortsætter efter billedet

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

Det er Selenas veninde Francia Raisa, der har doneret sin ene nyre til Selena. Selena dedikerer det mest af sit Instagram-opslag til hende. 

- Og til sidst, så kan ord ikke beskrive, hvordan jeg skal takke min smukke veninde Francia Raisa. Hun gav mig den største gave ved at donere sin nyre til mig. Jeg er utroligt taknemmelig. Og jeg elsker dig så meget, skriver Selena. 

Selena har altid været åben om sin sygdom

Allerede sidste sommer valgte Selena at stå frem og fortælle, hvad sygdommen Lupus gør ved hende

- Jeg har fundet ud af, at angst, panikanfald og depression kan være bivirkninger ved Lupus, hvilket kan udgøre en udfordring i sig selv, sagde Selena Gomez i en pressemeddelelse
 
Da Selena udsendte pressemeddelelsen valgte hun samtidig, at tage en pause for at passe på sig selv. 
 
- Jeg ønsker at være proaktiv og fokusere på at opretholde mit helbred og min glæde, og derfor har jeg besluttet, at den bedste vej frem er at tage fri i et stykke tid, fortalte sangerinden. 

Kom hjem til Selena Gomez i galleriet herunder

Hjemme hos Selena Gomez

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close