Hollywood14. september 2017

Selena Gomez har fået ny nyre

Sangerinden Selena Gomez har i løbet af sommeren fået en nyretransplantation
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/18.02709480_0.jpg
 Foto: All Over

25-årige Selena Gomez har fået ny nyre, det afslører hun i et billede på Instagram.

- Jeg er godt klar over, at nogle af mine fans lagde mærke til, at jeg ikke var så aktiv henover sommeren, og at de spurgte, hvorfor jeg ikke promoverede min nye musik, som jeg er ekstremt stolt af. Så jeg fandt ud af, at jeg havde brug for en nyretransplantation på grund af min Lupus. Det var det, jeg havde brug for at gøre, for at passe på mit helbred, fortæller Selena til sit billede.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det er Selenas veninde Francia Raisa, der har doneret sin ene nyre til Selena. Selena dedikerer det mest af sit Instagram-opslag til hende.

- Og til sidst, så kan ord ikke beskrive, hvordan jeg skal takke min smukke veninde Francia Raisa. Hun gav mig den største gave ved at donere sin nyre til mig. Jeg er utroligt taknemmelig. Og jeg elsker dig så meget, skriver Selena.

Selena har altid været åben om sin sygdom

Allerede sidste sommer valgte Selena at stå frem og fortælle, hvad sygdommen Lupus gør ved hende.

- Jeg har fundet ud af, at angst, panikanfald og depression kan være bivirkninger ved Lupus, hvilket kan udgøre en udfordring i sig selv, sagde Selena Gomez i en pressemeddelelse. Da Selena udsendte pressemeddelelsen valgte hun samtidig, at tage en pause for at passe på sig selv. - Jeg ønsker at være proaktiv og fokusere på at opretholde mit helbred og min glæde, og derfor har jeg besluttet, at den bedste vej frem er at tage fri i et stykke tid, fortalte sangerinden.

Kom hjem til Selena Gomez i galleriet herunder

Hjemme hos Selena Gomez

Sponsoreret indhold