Hollywood17. november 2017

Sødt billede: Her kysser Justin Bieber og Selena Gomez

Nu er der ingen tvivl om, at Justin Bieber og Selena Gomez atter danner par
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08811476.jpg
 (Foto: All Over)

I flere uger har Jelena-fans spekuleret i, om de nu var sammen eller ej.

Men nu er der ingen tvivl. Selena Gomez, 25, og Justin Bieber, 23, er sammen igen.

Det slog parret fast, da de kyssede hinanden under en af Biebers ishockey-træningssessioner onsdag aften i Los Angeles.

Under hans træning skøjter han op til kanten af skøjtebanen, hvor Selena Gomez sidder som tilskuer. Hun læner sig ind over banden og kysser sin kæresten på munden, og derefter sender hun ham et kæmpe smil, mens hun stadig har hænderne på hans skuldre.

Artiklen fortsætter under billedet.

I går kom det frem, at parret angiveligt vil flytte sammen, så der er turbo på deres romance.

Rygterne om, at Justin Bieber og Selena Gomez var sammen igen tog for alvor fart i slutningen af oktober, da det kom frem, at Selena Gomez og The Weeknd var gået fra hinanden efter 10 måneder sammen.

Senere kom det så frem, at det var The Weeknd, der var den, der trak stikket på forholdet, og meget tydede på, at "Come & Get It"-stjernen søgte trøst hos sin eks.

Ifølge People tog Justin Bieber kontakt til sin Selena Gomez, da han erfarede, at hun i sommer havde været gennem en nyretransplantation. Selena Gomez' venner og familie var dog langt fra begejstrede for, at Bieber igen var en stor del af Gomez' liv.

- Justin er klar over, at Selenas familie ikke er begejstrede for, at de ses. De synes, at han var årsag til stor sorg for hende, afslører en kilde tæt på Bieber til People.

- Justin håber på, at han kan bevise, at han har forandret sig, tilføjer vennen.

De seneste uger er Bieber og Gomez blevet set sammen mindst fem gange.

- De har meget at tale om og har det sjovt med at indhente det fortabte, afslørede en kilde.

- På grund af det faktum, at Selena og Justin var i et forhold, der varede i et halvt årti, så er hun meget udsat for at rebounde med ham, selvom hun ved, at det ikke er det rette at gøre, vurderer dr. Danielle Forshee, der er psykolog, over for magasinet Life & Style.

- Når nogen kommer ud af et forhold, er de altid følelsesmæssigt udsatte over for at falde tilbage i gamle forhold eller at engagere sig i en anden form for adfærd, hvor de kan få en fornemmelse for, at de bliver distraheret fra de negative følelser, der følger efter et brud, forklarer Forshee.

Derfor gør Justin Bieber nu alt for at få hendes venner og familie til at tø op over for ham. Det skriver HollywoodLife.

- Selena er blæst bagover af Justins nye integritet, afslører en kilde tæt på parret til HollywoodLife.

- Siden de fandt sammen igen, har Justin holdt ethvert løfte, og han gør alt det, han siger, han vil gøre. Selena føler sig sikker i deres forhold, fordi han gør det nemt for hende at stole totalt på ham, tilføjer kilden.

De seneste uger er Justin Bieber og Selena Gomez blevet set sammen adskillige gange: De har været i kirke sammen, de har været ude at cykle sammen, de har spist morgenmad sammen, og hun har været med ham til ishockey-træning.

- Justin er vokset, modnet og har virkelig forandret sig over de seneste par år, forklarer kilden om ændringerne, der har gjort, at Selena Gomez har indvilget i at give deres forhold en chance til.

- Hun er forelsket på ny i en ny og forbedret Justin, der ringer, når han siger, han vil ringe, skriver beskeder, når han siger, han vil skrive beskeder, og han gør alting rigtigt, lyder det fra insideren.

Se flere billeder af Justin Bieber og Selena Gomez i galleriet.

Justin Bieber og Selena Gomez på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017

null

Sponsoreret indhold