Hollywood29. december 2017

Meghan Markle i spil som Bond-babe

Sidste år var Meghan Markle i spil som Bond-babe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daniel-craig-meghan-markle.jpg
 Foto: All Over Press

Lige nu gør Meghan Markle, 36, klar til sit livs rolle som royal, men hvis det ikke var for det, så kunne hun have gaflet en rolle som Bond-babe.

Det er den britiske avis The Sun, der kan afsløre, at den tidligere "Suits"-stjerne sidste år var i spil som Bond-pige. Hendes spirende forhold til prins Harry gjorde dog, at producerne bag agent-filmene vurderede, at hun ikke ville være tilgængelig.

Det var Meghan Markles rolle som Rachel Zane i TV-serien "Suits", der fangede 007-producernes opmærksomhed.

- Meghan passer perfekt til rollen som Bond-pige. Hun er glamourøs og sexet og en god skuespiller, fortæller en kilde til The Sun.

- På det seneste er rollen går til skuespillere, hvis stjerne er på vej op, og sådan var Meghan også, før hendes forhold til Harry blev offentligt kendt, lyder det fra insideren.

- Oplægget lød på, at man skulle finde en glamourøs, spirende stjerne, specifikt en amerikansk eller canadisk, fortæller kilden.

- Producerne havde snævret det ind til hende og fire andre skuespillere som deres favoritter sidste år til den 25. Bond-film. Men det minut, hvor hendes forhold til Harry kom frem, så gik de ud fra, at hun ikke længere var i spil, så listen blev kortet ned til fire, forklarer kilden.

- Hendes forlovelse gjorde det helt forbi med hendes skuespilkarriere, så det var det endelige søm i kisten, siger insideren.

Meghan Markle har med sin forlovelse med prins Harry officielt lagt sin skuespillerkarriere på hylden. Et par ugen inden forlovelsen blev officiel, droppede hun sin rolle i "Suits".

Det amerikanske ugeblad Us Weekly kunne bekræfte, at Meghan Markle sammen med kollegaen Patrick J. Adams efter syvende sæson ikke ville vende tilbage til "Suits".

Tidligere havde både britiske og amerikanske medier spekuleret i, at Meghan Markle ikke ville forny sin kontrakt på grund af en eventuel royal forlovelse, som også viste sig at være tilfældet.

Det er ikke første gang, Meghan Markle lukker for et kapitel i sit arbejdsliv. Tilbage i april lukkede hun ned for sin blog The Tig.

Prins Harry og "Suits"-stjernen har dannet par siden juni 2016, men det var først i september i år, at skuespilleren satte ord på sin royale forbindelse.

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortæller Meghan i et interview med Vanity Fair og fortsætter:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

At date en prins har blandt andet betydet for Meghan, at hun har skulle vænne sig til endnu mere opmærksomhed, end hun har været vant til tidligere.

- Det har sine udfordringer, og det kommer i bølger. Nogle dage kan føles mere uoverskuelige end andre. Og det var overraskende så hurtigt, at det ændrede sig. Men jeg har stadig mit sikkerhedsnet, og, selvfølgelig, min kærestes støtte, fortæller Meghan også i interviewet.

Det britiske kongehus bekræftede i november 2016, at skuespillerinden var prins Harrys nye kæreste.

Det skete gennem en erklæring, hvor den 33-årige prins appellerede medierne om at lade Meghan Markle være i fred.

Ifølge Kensington Palace var skuespillerinden blevet udsat for racisme og sexisme, og desuden var hendes nærmeste blevet bombarderet med henvendelser om at afsløre detaljer om hende og forholdet.

- Prins Harry er bekymret for frøken Markles sikkerhed og er dybt skuffet over, at han ikke har kunnet beskytte hende. Det er ikke i orden, at frøken Markle skal være udsat for en sådan storm få måneder inde i forholdet, skrev Kensington Palace i pressemeddelelsen.

- Han ved, at kommentatorer vil sige, at det er prisen, han må betale, og en del af spillet. Han er meget uenig. Det er ikke et spil - det er hendes liv og hans, lød det blandt andet på vegne af prins Harry.

Se galleriet med Bond-babes i galleriet:

Bond babes

null

Sponsoreret indhold