Hollywood5. september 2017

Nu taler Meghan Markle om forholdet til Harry

- Vi er forelskede, fortæller Meghan Markle i et nyt interview med Vanity Fair
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_meghan_0.jpg
 Foto: All Over

De har snart været kærester i mere end et år, men indtil videre har det ikke været meget, som hverken prins Harry eller "Suits"-skuespilleren Meghan Markle har fortalt om deres forhold.

Men det ændrer sig nu. For Meghan Markle har givet et interview til Vanity Fair, hvor hun fortæller om forholdet til den britiske prins.

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortæller Meghan i interviewet med Vanity Fair og fortsætter:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

Meghan Markle og prins Harry mødte hinanden for første gang tilbage i juli 2016, og i november sidste år blev det så bekræftet, at de var et par.

Sidenhen har det blandt andet betydet for Meghan, at hun har skulle vænne sig til endnu mere opmærksomhed, end hun har været vant til tidligere.

- Det har sine udfordringer, og det kommer i bølger. Nogle dage kan føles mere uoverskuelige end andre. Og det var overraskende så hurtigt, at det ændrede sig. Men jeg har stadig mit sikkerhedsnet, og, selvfølgelig, min kærestes støtte, fortæller Meghan også i interviewet.

Harry fik nok

At der var meget opmærksomhed omkring prins Harrys forhold til Meghan Markle stod klart, da det britiske hof sidste år i november udsendte en pressemeddelelse, hvor de bad pressen om at lade Harrys kæreste være i fred.

- Det kan ikke være rigtigt, at få måneder inde i et forhold med ham, skal frøken Markle være midtpunkt i sådan en storm, skrev hoffet i en pressemeddelelse, der blev sendt ud den 8. november.

I pressemeddelelsen fra det britiske hof stod der også, at Harry godt var klar over, at der var meget opmærksomhed omkring hans person fra offentligheden.

- Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, står der ligeledes i pressemeddelelsen.

Siden parret officielt begyndte at kalde sig kærester, har de været på ferie flere forskellige steder i verden. Ligesom de også har været til bryllup på Jamaica, hvor et par af prinsens venner blev viet tilbage i marts.

Du kan se flere billeder af Meghan Markle i galleriet herunder

Meghan Markle - skuespiller fra Suits - billeder af hende

Sponsoreret indhold