Hollywood8. april 2017

Prinsens kæreste overrasker: Det er tid til at sige farvel

"Suits"-skuespillerinden Meghan Markle, der danner par med Storbritanniens prins Harry, lukker sin blog ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meg.jpg
 Foto: All Over Press)

En epoke er slut for Meghan Markle.

For næsten tre år siden startede den i dag 35-årige "Suits"-skuespillerinde bloggen The Tig, men nu har den mørkhårede seriestjerne valgt at lukke den ned.

Det oplyser hun i en erklæring delt på The Tig.

- Efter næsten tre smukke år på dette eventyr sammen med jer er det tid til at sige farvel til The Tig, skriver hun blandt andet og fortsætter:

- Hvad der begyndte som et passioneret projekt, har udviklet sig til et fantastisk fællesskab af inspiration, støtte og sjov. 


- Bliv ved med at grine og turde tage chancer. Vær selv den forandring, du ønsker at se i verden, lyder Markles opfordring til sine læsere. 


https://imgix.seoghoer.dk/bry.jpg
 (Foto: All Over Press)

Her er Harry og Meghan til en vens bryllup i Miami. (Foto: All Over Press)

Det britiske kongehus bekræftede i november 2016, at skuespillerinden var prins Harrys nye kæreste.

Det skete gennem en erklæring, hvor den 32-årige prins appellerede medierne om at lade Meghan Markle være i fred.

Ifølge Kensington Palace var skuespillerinden blevet udsat for racisme og sexisme, og desuden var hendes nærmeste blevet bombarderet med henvendelser om at afsløre detaljer om hende og forholdet.

- Prins Harry er bekymret for frøken Markles sikkerhed og er dybt skuffet over, at han ikke har kunnet beskytte hende. Det er ikke i orden, at frøken Markle skal være udsat for en sådan storm få måneder inde i forholdet, skrev Kensington Palace i pressemeddelelsen.

- Han ved, at kommentatorer vil sige, at det er prisen, han må betale, og en del af spillet. Han er meget uenig. Det er ikke et spil - det er hendes liv og hans, lød det blandt andet på vegne af prins Harry.

Sponsoreret indhold