Hollywood 8. april 2017

Prinsens kæreste overrasker: Det er tid til at sige farvel

"Suits"-skuespillerinden Meghan Markle, der danner par med Storbritanniens prins Harry, lukker sin blog ned
Foto: All Over Press)

En epoke er slut for Meghan Markle.

For næsten tre år siden startede den i dag 35-årige "Suits"-skuespillerinde bloggen The Tig, men nu har den mørkhårede seriestjerne valgt at lukke den ned.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det oplyser hun i en erklæring delt på The Tig.

- Efter næsten tre smukke år på dette eventyr sammen med jer er det tid til at sige farvel til The Tig, skriver hun blandt andet og fortsætter:

- Hvad der begyndte som et passioneret projekt, har udviklet sig til et fantastisk fællesskab af inspiration, støtte og sjov. 


- Bliv ved med at grine og turde tage chancer. Vær selv den forandring, du ønsker at se i verden, lyder Markles opfordring til sine læsere. 


(Foto: All Over Press)

Her er Harry og Meghan til en vens bryllup i Miami.  (Foto: All Over Press)

Det britiske kongehus bekræftede i november 2016, at skuespillerinden var prins Harrys nye kæreste.

Det skete gennem en erklæring, hvor den 32-årige prins appellerede medierne om at lade Meghan Markle være i fred.

Ifølge Kensington Palace var skuespillerinden blevet udsat for racisme og sexisme, og desuden var hendes nærmeste blevet bombarderet med henvendelser om at afsløre detaljer om hende og forholdet.

- Prins Harry er bekymret for frøken Markles sikkerhed og er dybt skuffet over, at han ikke har kunnet beskytte hende. Det er ikke i orden, at frøken Markle skal være udsat for en sådan storm få måneder inde i forholdet, skrev Kensington Palace i pressemeddelelsen.

- Han ved, at kommentatorer vil sige, at det er prisen, han må betale, og en del af spillet. Han er meget uenig. Det er ikke et spil - det er hendes liv og hans, lød det blandt andet på vegne af prins Harry.

Sponsoreret indhold