Hollywood12. december 2017

Se Meghan Markle som fræk nissepige

Prins Harrys forlovede har en fortid som "kuffert-pige" i programmet "Deal Or No Deal", og det indebar blandt andet et sexet nissekostume
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle-30112017.jpg
 Foto: All Over Press

Vi forestiller os, at prins Harrys julehumør ligger ekstra højt på barometeret for tiden.

Ikke nok med at han er blevet forlovet med Meghan Markle, så er der netop dukket billeder op af den tidligere "Suits"-stjerne i frækt nissekostume.

Spred juleglæde med denne fantastiske gave.

Den 36-årige skuespiller har nemlig en fortid som kuffert-pige i TV-programmet "Deal Or No Deal", og gennem programmerne har den kommende brud haft mere eller mindre pikante outfits på.

I programmets anden sæson i 2006 havde Meghan Markle så selvfølgelig et frækt nissekostume på ved juletid.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Meghan Markle er nissepigen, der står med let bøjede knæ til højre på billedet. Se alle billederne fra Meghan Markles tid som kuffertpige hos Daily Mail.

I USA kørte programmet på TV-kanalen NBC, der var også en dansk udgave, som havde Casper Christensen som vært.

Daily Mail har talt med en af hendes tidligere kolleger, modellen Tameka Jacobs, og hun afslører, at Meghan Markle muligvis kom ekstra fylde i sin BH.

Ifølge Tameka Jacobs inspicerede showets producere hver dag kuffertpigerne for at sikre, at de ikke havde taget på i vægt. Da Meghan Markle skulle til audition som kuffertpige, skulle hun angiveligt have badetøj på.

I slutningen af november blev det officielt, at prins Harry var blevet forlovet med Meghan Markle.

I deres første TV-interview sammen den 33-årige prins og hans tre år ældre kæreste, at han friede til hende for få uger siden, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene omkring klokken 19 dansk tid.

Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret.

Prins Harry tilføjede under interviewet:

- Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare ja”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen”, og hun svarede ”åh ja, ringen!”.

Og det er ikke en hvilken som helst ring, som prins Harry har sat på Meghan Markles venstre ringfinger.

Artiklen fortsætter efter billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.33420321.jpg
 (Foto: All Over)

Den smukke forlovelsesring består af tre diamanter. Foto: All Over Press

Den smukke forlovelsesring, som det forelskede par i dag fremviste i The Sunken Gardens ved Kensington Palace, består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling. Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

I interviewet, som også var parrets første officielle TV-interview, afslørede de, at de mødte hinanden gennem en fælles bekendt.

- Jeg blev forelsket i Meghan så utrolig hurtigt. Stjernerne stod bare rigtigt på himlen – alt var perfekt. Du var nærmest som om, at denne smukke kvinde bare dumpede ned i mit liv – og jeg dumpede ned i hendes, fortalte Harry i TV-interviwet mandag aften.

I interviewet afslørede de, at de mødte hinanden gennem en fælles bekendt.

- Jeg blev forelsket i Meghan så utrolig hurtigt. Stjernerne stod bare rigtigt på himlen – alt var perfekt. Du var nærmest som om, at denne smukke kvinde bare dumpede ned i mit liv – og jeg dumpede ned i hendes, fortalte Harry i TV-interviewet.

Herefter forsøgte det forelskede par at se hinanden så ofte, som det var muligt. Det kunne lade sig gøre cirka hver anden uge, fortalte de i interviewet på BBC.

Fire uger efter de havde mødt hinanden første gang, inviterede prinsen sin Meghan med på en eksotisk tur til Botswana.

- Vi sov i telt under stjernerne i fem dage, hvilket var fuldstændig fantastisk, fortalte Harry i interviewet.

Brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle finder til maj næste år.

Se flere billeder fra parrets forlovelse i galleriet:

Forlovelse mellem prins Harry og Meghan Markle

Sponsoreret indhold