Klar til at blive prinsesse? Meghan Markle dropper officielt "Suits"

Meget tyder på, at Meghan Markle gør sig klar til en prinsessetilværelse.

Meget tyder på, at Meghan Markle gør sig klar til en prinsessetilværelse.

Foto: All Over Press

Meget tyder på, at skuespilleren Meghan Markle, 36, gør sig klar til at blive royal.

"Suits"-stjernen har dannet par med britiske prins Harry, 33, siden juni 2016, og i september viste de sig for første gang sammen til en officiel begivenhed.

Det affødte naturligvis rygter om, at en royal forlovelse snart ville blive annonceret, og nu har den 36-årige skuespiller så taget endnu et skridt, der peger i retning af, at hun forbereder sig på livet som kommende kongelig. 

Det amerikanske ugeblad Us Weekly kan nemlig bekræfte, at Meghan Markle sammen med kollegaen Patrick J. Adams efter syvende sæson ikke vil vende tilbage til "Suits".

Tidligere har både britiske og amerikanske medier spekuleret i, at Meghan Markle ikke ville forny sin kontrakt på grund af en eventuel royal forlovelse. Nu er det så officielt, at hun ikke vil fortsætte med "Suits", men om der snart bliver annonceret en forlovelse mellem Meghan Markle og prins Harry, vil kun tiden vise. 

Det er ikke første gang, Meghan Markle lukker for et kapitel i sit arbejdsliv. Tilbage i april lukkede hun ned for sin blog The Tig.

Prins Harry og "Suits"-stjernen har dannet par siden juni 2016, men det var først i september i år, at skuespilleren satte ord på sin royale forbindelse

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortæller Meghan i et interview med Vanity Fair og fortsætter: 

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie. 

At date en prins har blandt andet betydet for Meghan, at hun har skulle vænne sig til endnu mere opmærksomhed, end hun har været vant til tidligere. 

- Det har sine udfordringer, og det kommer i bølger. Nogle dage kan føles mere uoverskuelige end andre. Og det var overraskende så hurtigt, at det ændrede sig. Men jeg har stadig mit sikkerhedsnet, og, selvfølgelig, min kærestes støtte, fortæller Meghan også i interviewet

Det britiske kongehus bekræftede i november 2016, at skuespillerinden var prins Harrys nye kæreste.

Det skete gennem en erklæring, hvor den 33-årige prins appellerede medierne om at lade Meghan Markle være i fred.

Ifølge Kensington Palace var skuespillerinden blevet udsat for racisme og sexisme, og desuden var hendes nærmeste blevet bombarderet med henvendelser om at afsløre detaljer om hende og forholdet.

- Prins Harry er bekymret for frøken Markles sikkerhed og er dybt skuffet over, at han ikke har kunnet beskytte hende. Det er ikke i orden, at frøken Markle skal være udsat for en sådan storm få måneder inde i forholdet, skrev Kensington Palace i pressemeddelelsen.

- Han ved, at kommentatorer vil sige, at det er prisen, han må betale, og en del af spillet. Han er meget uenig. Det er ikke et spil - det er hendes liv og hans, lød det blandt andet på vegne af prins Harry.

I galleriet kan du se Meghan Markle og prins Harry kysse: 

Prins Harry kysser Meghan Markle

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close