Hollywood4. december 2017

Plastik-hit: Meghan Markle slår Kim Kardashian

Efter forlovelsen med prins Harry er Meghan Markles look blevet mere populært end Kim Kardashians, afslører plastikkirurg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle-kim-kardashian.jpg
 Foto: All Over Press

De royale er stilikoner, men det er ikke kun, når de viser sig i bestemte kjoler, tasker eller sko, at der kan ses en effekt på salgstallene.

Efter forlovelsen med prins Harry er Meghan Markles næse nemlig blevet det mest efterspurgte inden for plastikkirurgi. Det skriver magasinet Allure.

- Patienter begyndte at komme til mig for omkring seks måneder siden og anmodede om at få Meghan Markles næse, fortæller plasstikkirurgen Stephen T. Greenberg til Allure.

Den New York-baserede plastikkirurg siger, at det er skuespillerens lige næse-profil og definerede næsetip, der er er meget eftertragtet.

- Hun har en ret fantastisk næse, men jeg tror, at det bedste ved den er, at den ikke er perfekt. Fra siden kan man se, at hun har en meget lille lille bule på næseryggen, som næsten ikke er til at se, når man ser på hende forfra, vurderer plastikkirurgen.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.9243868z.jpg
 (Foto: All Over)

Prins Harry og Meghan Markle offentliggjorde mandag den 27. september 2017, at de var blevet forlovede. Foto: All Over Press.

Og det er ikke kun Meghan Markles næse, plastikkirurgens kunder vil gøre efter. Meghan Markles kindben og kæbeparti er også eftertragtede, afslører Stephen T. Greenberg.

- I dag er hun nok i toppen, hvis ikke nummer et, af de mest efterspurgte blandt mine patienter, der gerne vil ligne deres yndlings-kendis, vurderer lægen.

Ifølge plastikkirurgen er Meghan Markles look blevet så efterspurgt, at hun har slået stjerner som Kim Kardashian og Kylie Jenner af banen - og især efter prins Harrys og Meghan Markles forlovelse har plastikkirurgen kunne mærke en effekt.

Artiklen fortsætter efter billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.1310697aq.jpg
 Foto: All Over Press

Pippa Middletons numse stjal showet til prins William og Kate Middletons bryllup i 2011. Foto: All Over Press.

Det er ikke første gang, de britiske royale har haft indflydelse på plastikkirurgi-trends.

- Min praksis mærkede en stor stigning efter det royale bryllup mellem prins William og Kate Middleton i 2011, fortæller Greenberg.

Det var Kates lillesøster Pippa, og nærmere bestemt hendes velformede numse, der stjal showet, og Greenberg blev overvældet af patienter, der ville have et "Pippa But Lift", som er "en mindre, mere atletisk og naturlig version af Kardashian-numsen".

Og nu er det så Meghan Markle-effekten, der kan mærkes, og Greenberg er ikke i tvivl om hvorfor:

- Der er ikke tvivl om, at hun er smuk, men også virker som naboens søde pige. Jeg tror, at patienter synes, at hendes naturlige næse og ansigtet som helhed er meget appellerende, lyder Greenbergs dom.

Se billederne fra prins Harry og Meghan Markles forlovelse i galleriet:

Forlovelse mellem prins Harry og Meghan Markle

Sponsoreret indhold