Hollywood27. december 2017

Skubbet rundt i indkøbsvogn: Lady Gaga gider ikke at gå

Enten er Lady Gaga en kæmpe diva - ellers elsker hendes forlovede hende utroligt højt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08891446.jpg
 Foto: All Over Press

De fleste - især i disse juletider - gider nok ikke at gøre det store ud af sig selv, hvis de bare skal et smut ned i supermarkedet. Uniformen er højst sandsynligt slaskede sweatpants og nul makeup.

Men sådan er det ikke for Lady Gaga da hun for nylig tog på indkøb med sin forlovede Christian Carino.

Den 31-årige sanger var klædt i tårnhøje stiletter, en lille sort kjole, sort pels, solbriller og velfriseret hår, da hun sammen med sin forlovede skulle på daglivareindkøb.

Måske valget af fodtøj var lidt for overmodigt, og det var derfor, Lady Gaga trængte til at hvile fødderne en smule.

I hvert fald hoppede superstjernen op i indkøbsvognen og lod sig skubbe rundt af sin forlovede.

Se alle billederne af Lady Gaga i indkøbsvognen i galleriet nederst på siden.

Det er ikke første gang, at "Born This Way"-sangeren er en kende overdressed til situationen. I sommer var hun på vandretur - også med sin forlovede - men det lignede nærmere, hun var på vej ned af en rød løber og ikke en skov-sti.

Popprinsessen Lady Gaga har netop offentliggjort, at hun i december næste år indleder en to år lang koncertrække i MGM's Park Theater i Las Vegas.

Gaga, der allerede har sit på det tørre og vurderes at være god for mindst halvanden milliard kroner, har lavet en guldrandet kontrakt med koncertarrangørerne i spillebyen.

Det er planen, at hun skal optræde i alt 74 gange i arenaen, hvor der er plads til 5.300 gæster.

Den britiske avis The Guardian er et blandt flere medier, der har opsnuset, hvad Lady Gaga får ud af anstrengelserne.

Gagas betaling bliver på hele 470 millioner kroner.

Det betyder, at hun hver aften, når hun smider stængerne op efter en succesfuld koncert, kan se 6.351.000 kroner tikke ind på den i forvejen bugnende bankkonto.

I Vegas efterfølger Gaga Celione Dion, Britney Spears, Jennifer Lopez, Elton John, Backstreet Boys og Rod Stewart, der alle i de senere år har optrådt på langtidskontrakter i Las Vegas.

GALLERI: Se alle de sjove billeder af Lady Gaga, der bliver skubbet rundt i indkøbsvogn i galleriet nederst på siden.

Lady Gaga har i løbet af 2017 været på verdensturné med sit album fra 2016, 'Joanne'.

Hun måtte dog udskyde Europa-delen af turnéen på grund af den kroniske sygdom fibromyalgi, som hun har lidt af i årevis.

Nyheden om, at Lady Gaga tager en pause fra musikken, kom i Toronto, da hun havde premiere på Netflix-dokumentaren "Gaga: Five Foot Two".

I den nye dokumentarfilm kom vi helt tæt på Lady Gagas liv. Man kom blandt andet helt tæt på hendes forberedelser til det store halvlegsshow ved Super Bowl tidligere på året. Samtidig fulgte man hendes besøg hos en læge, hvor Lady Gaga skal have hjælp til nogle af alle de ting, hun slås med.

GALLERI: Se alle de sjove billeder af Lady Gaga, der bliver skubbet rundt i indkøbsvogn i galleriet nederst på siden.

Lady Gaga er kendt for at tale åbent om berømmelsen, kærestesorger og kroniske smerter, men sidste år fortalte hun en stor hemmelighed, som hun har holdt for sig selv i mange år.

Under et følelsesladet besøg på et herberg for hjemløse teenagere i New York åbnede den kontroversielle popsangerinde op og fortalte de unge om en af de ting, hun kæmper med i hverdagen.

- Jeg lider af en psykisk sygdom, og det påvirker mig hver eneste dag, fortalte Lady Gaga ifølge NBC Today, der var med under besøget.

- Jeg lider af PTSD (posttraumatisk stress syndrom, red.). Jeg har aldrig fortalt det til nogen. Men det gør jeg nu, sagde hun i det efterfølgende interview med tv-stationen.

Se alle de sjove billeder af Lady Gaga, der bliver skubbet rundt i indkøbsvogn i galleriet her:

Lady Gaga i indkøbsvogn

Sponsoreret indhold