Galleri: Lady Gaga topløs i ny dokumentar

Lady Gaga viser sig gerne halvnøgen frem i den nye dokumentar på Netflix.

Lady Gaga viser sig gerne halvnøgen frem i den nye dokumentar på Netflix.

Foto: All Over

 

Lady Gaga lægger ikke skjul på noget og er hudløst ærlig om sine følelser og alle de dæmoner, hun slås med i en ny dokumentar, 'Gaga: Five Foot Two', der havde premiere på Netflix fredag.

Heller ikke, hvad angår det ydre gemmer Gaga sig væk i den nye dokumentar.

Hun er kendt for vovede, ekstravagante kostumer, og i dokumentaren får vi hende også at se, næsten som hun ser ud fra naturens hånd.

I en scene i den længe ventede dokumentar smider hun bikinitoppen og ser fantastisk ud, mens hun sidder og taler med venner kun iført en grøn g-streng, solbriller og det blonde hår samlet i en hestehale.

Hun har ingen makeup på og er veltrænet og ser brandgodt ud, som hun sidder på en solstol og lader til ikke at have en eneste bekymring  i livet.

Lady Gaga aflyser koncert i København

Men det har hun.

Gaga lider blandt andet af både af PTSD og fibromyalgi.

Det sidste er fysisk meget smertefuldt, og det er den lidelse, der har betydet, at Lady Gaga netop har aflyst sin Europa-turné og derfor ikke kommer til København som planlagt den 21. oktober.

- Lady Gaga lider af svære fysiske smerter, der har påvirket hendes evne til at optræde. Hun er og forbliver under behandling af medicinske eksperter, der har anbefalet, at hun udskyder sin turné, skriver koncertarrangøren, Live Nation.
 
Lady Gaga, der er døbt Stefani Joanne Angelina Germanotta, skal være i behandling i de kommende syv uger, hvor hun skal forsøge at blive fri for smerterne fra den kroniske sygdom.
 
Gaga, der har solgt 27 millioner album og sidst udgav musik med albummet 'Joanne' i 2016, tager en fuldstændig pause fra musikken i de kommende syv uger.
 
Så lige nu er der kun dokumentaren på Netflix, hvis du ikke kan få nok af New York-sangerinden.
 
Her fortæller hun blandt andet om PTSD'en der blev udløst af en voldtægt, da Lady Gaga var 19 år.
Vi er også med hende hos lægen, hvor hun skal have hjælp til nogle af alle de ting, hun slås med. 

I dokumentaren hører vi endvidere nogle meget private samtaler, hvor Lady Gaga giver udtryk for sin ensomhed og frygt for at være alene. 

- De forsvinder alle sammen. Og så er jeg helt alene, siger hun blandt andet. 

Efter i en årrække at have beundret og sågar set op til popdronningen, 59-årige Madonna, er Lady Gaga komme på kant med sit idol.

Det skyldes oprindelig, at Madona mener, at Lady Gagas 2011-single 'Born This Way' minder for meget om Madonnas hit 'Express Yourself'.

Madonna har fremført kritikken i TV, og det har Lady Gaga ingen respekt for.

- Det pisser mig virkelig af. Jeg er italiener og fra New York, og hvis jeg har et problem med nogen, så siger jeg det ansigt til ansigt. Og selv om jeg har kæmpe respekt for hende som kunstner, så kan jeg simpelthen ikke begribe, at hun ikke kommer til mig. Jeg skal se i fucking TV, at hun synes, jeg har lavet noget lort. Det er det samme som, hvis en fyr giver mig en seddel fra sin ven og siger, 'min ven synes, du er hot, her er hans telefonnummer'. Fuck You! Din ven skal da fucking bare smide mig op på væggen og kysse mig, siger Lady Gaga i dokumentaren.
 
Galleri med topløse Lady Gaga i dokumentaren, 'Gaga Five Foot Two':

Lady Gaga topløs i ny dokumentar, september 2017

 
 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close